Ga naar inhoud

MSI bestand..?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Dag allemaal.\r\n\r\nIk heb laatst het \'\'DesktopEarth\'\' gedownload op deze site [url]http://www.computeridee.nl/downloads.jsp?rubriek=1620616&id=1655389[/url] (link doet het niet door de drie \'\'puntjes\'\') Mijn vader werd er hoteldebotel van en downloadde hem direct ook.\r\n\r\nNu wil het echter, dat zíjn pc het MSI bestand niet herkend. En de mijne wel.\r\n\r\nRara, hoe kan dit? En, belangrijker, hoe lossen wij/lost hij dit probleem op?\r\n\r\nAlvast bedankt.\r\n\r\nP.S: We hebben allebei een Medion PC. Allebei Windows XP.
Link naar reactie
Ik heb het bestandje van Blacktiger geinstalleerd, en als ik dat DesktopEarth weer download, zegt hij aan het eind:\r\n[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1369/untitled3copyjr7.jpg[/IMG]\r\nOf course, uitvoeren.\r\n\r\nDan verschijnt er heel even een zandlopertje naast de muis, en daarna niets meer...
Link naar reactie
[quote=BlackTiger;314399]De link van Tjoekse geeft tot versie 3.0 aan, hieronder kun je de laatste nieuwe, zijnde versie 3.1 downloaden om te installeren:\n[URL]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C[/URL][/quote]\nstaat er wel bij hoor ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...