Ga naar inhoud

Alcohol120% en langzame start


Anoniem2

Aanbevolen berichten

We dwalen vreselijk af van het onderwerp, maar het is gelukkig je eigen topic.\nIk begrijp dat je nog steeds zit met het probleem dat je plaatjes steeds te groot zijn.\nWaarmee maak je je plaatjes? Sla je ze wel op als *jpg?\nAls je geen zwaar programma wilt gebruiken zoals Photoshop probeer dan eens [URL=\"http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/tips_trucs_windows/desktop_powertoys2.aspx#6\"][COLOR=Blue]ImageResizerPowertoy van Microsoft[/COLOR][/URL]\n\nJe kan daarmee niet precies zien hoeveel kb het plaatje wordt, maar je kan het formaat wel degelijk flink verkleinen.
Link naar reactie
[quote=reintje;271044]We dwalen vreselijk af van het onderwerp, maar het is gelukkig je eigen topic.\nIk begrijp dat je nog steeds zit met het probleem dat je plaatjes steeds te groot zijn.\nWaarmee maak je je plaatjes? Sla je ze wel op als *jpg?\nAls je geen zwaar programma wilt gebruiken zoals Photoshop probeer dan eens [URL=\"http://www.microsoft.com/netherlands/ondernemers/tips_trucs_windows/desktop_powertoys2.aspx#6\"][COLOR=blue]ImageResizerPowertoy van Microsoft[/COLOR][/URL]\n \n \nJe kan daarmee niet precies zien hoeveel kb het plaatje wordt, maar je kan het formaat wel degelijk flink verkleinen.[/quote]\n \nReintje,\n \nIk denk dat er een misverstand aan de gang is.\nIk begreep van je dat bij het aanklikken van de paperclip het plaatje altijd op de gewenste grootte komt.\nDus aangepast door CID. (JPG-JPEG) Maar het is hetzelfde als Beheer Bijlagen wat je onderin ziet als je een antwoord schrijft.\nAls het niet zo is, heb ik het niet goed begrepen.\n \nHet resize programmatje wat je in het verleden stuurde is op zich goed te gebruiken, daar gaat het nu niet om, maar soms is het resultaat totaal onleesbaar omdat het hier zo klein moet zijn.\nVandaar het zoeken naar de dubbelklik op de Paperclip.\nMaar dat gaf bij mij niet de oplossing van automatisch op de gewenste grootte maken, zoals bij Marktplaats en Speurders.nl\n \nBij mij zitten die plaatjes op het forum achter een link.\nOp zich niet zo erg, maar ik zie dat het ook gewoon onder de tekst kan.\nHet laatste is wel gelijk zichtbaar en duidelijk en bij het eerste blijft alles weer schoner en netter.\nAch het is allemaal wat.\nNu is mijn toetsenbord er weer mee opgehouden, gisteren deed ie het nog gewoon, en heb ik mijn oudje voor de dag gehaald.
Link naar reactie
[quote] Ik denk dat er een misverstand aan de gang is.\nIk begreep van je dat bij het aanklikken van de paperclip het plaatje altijd op de gewenste grootte komt.\nDus aangepast door CID. (JPG-JPEG) Maar het is hetzelfde als Beheer Bijlagen wat je onderin ziet als je een antwoord schrijft.\nAls het niet zo is, heb ik het niet goed begrepen.[/quote]ja... je hebt gelijk. Sprake van communicatiestoornis. Het plaatje wordt niet door CID aangepast.
Link naar reactie
[quote=BlackTiger;271983] Maar even een vraag. Welke versie van Alcohol gebruik je? En nog een tweede vraag, je schrijft dat je Alcohol en Nero hebt (welke versie Nero trouwens?), heb je daarnaast nog een ander schrijfpakket geinstalleerd staan? Misschien Packet Writing of INCD of zoiets?[/quote]\n \nAlcohol heb ik er weer afgehaald, wat een ellende hier steeds mee.\nIk heb overigens versie 1.9.5. build 4521\nNero 7.5.1.1.\nVerder geen brandpakketten in gebruik, zover ik weet.\nBackup terug gezet, daar zit deze Nero in.\nHeb ook 7.5.7.0:D \nUp to date dus.\nMaar het ligt mij bij dat ik heeeeeeeeeellll lang geleden met een oude versie van Alcohol dat probleem niet had.\nMaar ja das oud he, paar jaar, en die heb ik niet meer.:confused:
Link naar reactie
Ahzo... ik heb de 1.9.5. build 3105, die andere heb ik ook maar nog niet geinstalleerd.\r\nAls je er verder geen in hebt zou het in feite geen problemen mogen geven.\r\nOp mijn pc draait genoemde Alcohol, heeft Nero 6.6.0.16 gedraaid of zoiets, maar draait nu de 7.5.7.0 lite, Discjuggler, Imgburn, Cdrwin en Recordnow Max naast elkaar zonder problemen dus het moet wel kunnen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...