Ga naar inhoud

Speedfan : 0 RPM ?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=TarUnited]Ik raad je aan om in de computerzaak een bus perslucht te kopen (dust-off). Deze bussen zijn er speciaal voor om je computer te ont-stoffen. [/quote]\r\n\r\nMijn vriend maakt zijn PC regelatig stof vrij dmv een compressortje waarmee je ook banden kunt oppompen. Is dat wel aan te raden..? En zo\'n spuitbus, wat kost dat, waar koop je dat en hoe lang doe je ermee?
Link naar reactie
[quote=moniqie]Mijn vriend maakt zijn PC regelatig stof vrij dmv een compressortje waarmee je ook banden kunt oppompen. Is dat wel aan te raden..? En zo\'n spuitbus, wat kost dat, waar koop je dat en hoe lang doe je ermee?[/quote] Hoi Moniqie\r\n Ik heb zo\'n busje van de buurman gekregen en die had zijn PC er mee gedaan, ik heb mijne gedaan, en mijn zoon zijne, en er is nog een beetje over. Genoeg voor een klein klusje denk ik.Je moet het kunnen krijgen in elke PC winkel, of de lokale TV boer, maar bij die laatste denk ik dat ze erg duur zijn(zie m\'n eerdere post) En over die compressor, dat zal wel gaan, zolang je de druk niet te hoog maakt. Wat je ook kan proberen is een plantenspuit die je kan oppompen,wel goed droog maken eerst.
Link naar reactie
[quote=avv]Willem, dat doet AMD allang: de 950 is de echte processorsnelheid, maar hij \"presteert\" als een Intel 1400. Je hebt een Athlon of een Duron 1400+, vermoed ik. Maar nog steeds relatief oud, en PC-chips is zo\'n massaproducent van moederborden. Heb er ook eentje gehad, een Duron 1200.[/quote]\r\n\r\nHet is alleen jammer dat ze daar pas bij de Athlon XP mee begonnen zijn. De oudere échte Athlons maken hun naam gewoon waar. De Athlon 950 draait dus ook echt op 950 MHz. Dat was trouwens de verdediging van die ratings destijds, niet als vergelijking met de Pentiums, maar als vergelijking met de oudere Athlons. Volgens de ratings van AMD zou een Athlon XP 2000+ dus gelijk of beter moeten presteren aan een Athlon op 2 GHz. Hoewel we allemaal wel weten dat iedereen toch vergeleek met de Pentiums...\r\n\r\nMeer info over de Athlon/Athlon XP reeks (oftewel, de AMD K7 serie):\r\n[url]http://balusc.xs4all.nl/srv/har-cpu-amd-k7.php[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...