Ga naar inhoud

videobestanden branden op DVD RW


Anoniem2

Aanbevolen berichten

DVD Shrink is software om backups te maken van uw dvd\'s. U kunt dit programma gebruiken met de brandersoftware van uw keuze.DVD Shrink brandt geen dvd\'s. Het resultaat van dit programma is een bestand op uw harde schijf dat u naar een DVD of een R/RW kunt wegschrijven. U kunt dus een gecomprimeerde backup maken van uw legaal aangeschafte dvd\'s om te voorkomen dat je ze bij beschadiging of verlies niet meer kunt bekijken.\r\n\r\nje moet ook een brand prog hebben .\r\nbv Nero of easy cd/dvd creator
Link naar reactie
Een standaard brand-programma als Nero kan vrijwel elk soort audio- en video-bestand dus ook je video-bestanden) op een cd of dvd, r of rw, + of - branden. DvdShrink is er alleen maar om bestanden om te zetten. Branden en/of decoderen vanuit DvdShrink gebeurt mbv een brandprogramma zoals bijv. Nero of Alcohol.\r\nOverigens heeft Windows (XP??) zelf ook een brand-programma, ik weet alleen niet of je daar video-bestanden mee kan wegbranden (ik dacht alleen data-bestanden 1-op-1).
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Als je een video dvd wilt maken moet je een lege schijf gebruiken .\r\nAls de dvd geformateerd is ,dan is hij dus niet leeg meer.\r\nFormateren hoeft NOOIT ,tenzij je de dvd met een speciaal prg(onderdeel) als een grote flopy wilt gebruiken waar data op kunt zetten en weer van kunt verwijderen ,maar geen video dvd van kunt maken.
Link naar reactie
Een flop, een cd-rw, een dvd-rw kan je altijd formatteren, dat is simpelweg het \'leeg´ (onadresseerbaar) maken van het medium.\r\nAls je het in Nero al eens zal vergeten, zal Nero je daaraan herinneren vlak voor het branden (schijf wissen j/n)\r\nGrofweg heb je 2 soorten videobestanden:\r\n1) allerlei vob, vub-bestanden in een video_ts directory\r\n(de audio_ts directory wordt tegenwoordig nooit meer gevuld).\r\nBranden mbv nero smartstart (selecteer dvd middenboven als medium) > nero burning rom > , op tabblad Branden geef je aan dat je schrijven wilt (aanvinken) en schijf wilt afsluiten na het branden (aanvinken), schrijfmethode is disc-at-once\r\nselecteer ;nieuw: selecteer in kolom/3 de juiste directory van de vob-vub/files, selecteer in kolom/4 deze files en sleep ze naar kolom1 naar de VIDEO?TS/map. druk dan op de branden/icon )lucifertje\'.\r\n2) *.iso of *.img: die kan je branden via:\r\nnero smartstart > nero burning rom > > recorden > image branden > selecteer dan bijv de iso-file die je wilt branden ; vergeet ook niet de schijf te sluiten (aanvinken op 1 v/d tabbladen) branden\r\nVerder nog±\r\nbin-cue/image als 2\' alleen eerst als medium cd kiezen.\r\nmdf-mds/files zijn het makkelijkst mbv Alcohol120% te branden (image brand wizard)!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...