Ga naar inhoud

MSWMM bestand omzetten


Aanbevolen berichten

Een MSWMM bestand is een project bestand. Dit is een projectbestand van Windows Movie Maker en verteld iets over je montage. Dit is niet de film zelf! Open je project met dit bestand en sla je film op als....\r\nWat je hier wilt.\r\n\r\nMovie Maker kan wel als AVI wegschrijven als je de bijbehorende CODEC`s op je systeem hebt staan. Met die AVI, als deze aan bepaalde eisen voldoet, kun je met een ander programma, of met Nero zelf, het geheel als VCD, SVCD of DVD branden.\r\n\r\nMet dank aan Tazman (Helpmij.nl)
Link naar reactie
Heel hartelijk dank voor je snelle antwoord. \r\n\r\nIk heb het project in ieder geval nu als een WMV bestand op een CD-R staan. Dat is één!!\r\n\r\nKan ik het nu op een (voor een echt digibeet!! bij het woord Codec in je vorige bericht haak ik al af...) makkelijke manier op een via de TV te spelen DVD of VideoCD krijgen??\r\n\r\nBvd
Link naar reactie
Surf naar de site van Nero voor een probeerkopie van NeroVision Express. U kunt dan de wmv\'s en de avi\'s direct naar het programma overhalen om er een dvd-video van te bakken. Uw pc moet dan wel een dvd-rewriter hebben. En als u met dit pakket gaat beginnen, gebruik dan dvd-rw\'s omdat u die (in geval van een misser) opnieuw kunt gebruiken. Er is slechts één voorwaarde voor wat betreft het importeren van videobestanden: Windows Media Player moet ze kunnen afspelen. Zo ja, dan kan NeroVision Express de fragmenten importeren en converteren naar dvd-Video.\r\n\r\nMet dank aan de CID FAQman (proud)\r\n\r\nP.S.\r\nCODEC staat voor COderen, DECoderen.\r\nDat zijn dus programma\'s die bestanden van een bepaald formaat naar een ander formaat omzetten.\r\nIn jouw geval van WMV naar DVD.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...