Ga naar inhoud

onleesbaar document


Anoniem2

Aanbevolen berichten

via internet kreeg ik een reserveringsformulier van een hotel. ik kan dat niet lezen omdat ik de melding krijg: er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Mapopties van het configuratie scherm.\r\nHelaas reikt mij computerkennis niet zover om te begrijpen wat ik moet doen. Is er iemand die mij een beetje op weg kan helpen?
Link naar reactie
Dan moeten we eerst weten welke extensie het bestand heeft. :-)\r\n\r\nDe kans is groot dat het een .pdf bestand is, dat formaat wordt vaak gebruikt voor formulieren/folders die te downloaden zijn. Adobe Reader kan je [url=http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html]hier[/url] downloaden.\r\n\r\nMocht dat niet helpen, geef dan even een link naar de site of het bestand. (Of laat dus even weten welke extensie het bestand heeft)
Link naar reactie
Vreemd, html bestanden horen gewoon met je standaard browser geopend te worden..\r\n\r\nOmdat je niet opgeeft welke windows je gebruikt, ga ik even uit van windows XP. Ga naar het configuratiescherm en open Mapopties. (Of open Deze Computer en kies Mapopties uit het menu Extra.)\r\nGa naar Bestandstypen en kijk of HTML ertussen staat. Zo ja, klik dan op wijzigen en kies de browser die jij gebruikt. (Bijv. Internet Explorer, Firefox, Opera, etc)\r\n\r\nStaat ie er niet tussen, klik dan op \"nieuw\". Typ \"html\" (zonder aanhalingstekens) in bij de bestandsextensie en klik op Ok. Klik op Wijzigen en kies je browser. Als je de melding \"Windows kan dit bestand niet openen\" krijgt, kies dan voor de optie \"Het programma in een lijst selecteren\".
Link naar reactie
Dan heb je denk ik het verkeerde programma opgegeven. Een html pagina is een webpagina, en moet je dus met Internet Explorer openen. :-) (Er vanuitgaande dat je die gebruikt om te internetten)\r\n[img]http://www.syntax-terror.nl/Faqman/johaco1.png[/img]\r\n\r\n[img]http://www.syntax-terror.nl/Faqman/johaco2.png[/img]\r\n\r\nIn jouw geval moet je dus in die lijst Internet Explorer kiezen. Mocht deze niet bij de aanbevolen programma´s staan, dan staat ie waarschijnlijk tussen Andere Programma´s.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...