Ga naar inhoud

wie weet antwoord ?


Anoniem2

Aanbevolen berichten

ik heb het volgende probleem :\r\n\r\nik copieer een dvd met DVD Decrypter naar mijn harddisk ik bewerk hem dan met shrink en brand hem dan op een dvd.\r\nals ik nu dat copy nog een keer wil branden dan stopt het brandprogramma nero of clonedvd.\r\nals ik deze dvd met DVD Decrypter nog een keer op mijn harddisk wil zetten dan loopt dit programma ook vast.\r\nals ik hem dan als laatste met shrink wil inlezen dan stopt hij ook halverwege en krijg dan de volgende melding.\r\n\r\nDVD shrink encountered an error and can not continue this operation\r\nCDvd : read failed !\r\nThe reason is : gegevensfout (cyclische redundantiecontrole)\r\n\r\ndit heb ik met twee verschillende computers en verschillende branders heel veel dvd`s gaan wel goed maar 3 van de 10 niet .\r\n\r\nwie weet wat hier verkeerd gaat.\r\n\r\nsysteem = amd 2400 1 gig ram \r\nbranders nec 1300 en LG gsa-4120b met de nieuwst firmware..\r\n\r\ngroetjes william
Link naar reactie
[url=http://www.divxworld.nl/]alles over het omzetten van divx etc[/url]\r\n[url=http://www.xs4all.nl/~ronh/dv/dvdshrink2.htm]uitleg DVD shrink[/url]\r\n[url=http://members.home.nl/2frank.kim/divx%20naar%20vcd.htm]Divx (.avi) omzetten met ondertitels][/url]\r\n[url=http://www.extradvd.nl/html/divx2dvd.htm]Divx naar DVD[/url]\r\n[url=http://www.nlondertitels.com/]ondertitels[/url]\r\n[url=http://www.weethet.nl/dutch/video_ripdvdtodisk.php]alles over encoderen[/url]\r\n[url=http://www.divx.com/]originele Divx site[/url]\r\n[url=http://mozartlaan.vze.com/]mozartlaan, alle informatie voor het maken van een video DVD[/url]\r\n[url=http://www.free-codecs.com/Real_Alternative_download.htm]free codecs, wees voorzichtig download niet te veel codecs[/url]\r\n[url=http://www.ondertitels.info/help_view.php?id=48]ondertitels maken met behoudt van menu\'s[/url]\r\n[url=http://www.tuts4u.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=104&page=4]Vob bestanden ondertitels etc.[/url]\r\n ;-) Hiermee moet het lukken. (B)
Link naar reactie
Heb je in DVD Decrypter: mode -> ISO -> Read R aangevinkt staan?\r\nDeze maakt je Image-file (ISO) regiovrij. \r\nJe ISO bestand kun je vervolgens in Daemon Tools laden. Met DVD-shrink \'open disk\' (dan de virtuele Disc van Daemon nemen).Dan verkleinen en wat je nog meer wil.\r\n\r\nJe laat DVD-shrink wederom een image-file maken (geef die het cijfer 2 mee ofzo. Kun je ze makkelijk uit elkaar houden, de ene is nl de grote versie als ze allebei in dezelfde map staan) en die brand je vervolgens met bijv Nero.\r\n\r\nVia die weg kan ik een ISO file meerdere malen branden. Al gebruik ik voor Images altijd Alcohol 120%. Voor losse vob\'s e.d gebruik ik Nero.\r\n\r\nDe oplossing heb ik dus per definitie niet. DIt is alleen de manier waarop ik het doe en zo gaat het bij mij tot nu toe (afkloppen) altijd goed.\r\nIk kan bijv niet de film gelijk laten branden met DVD-shrink, dan loopt het Nero bij mij ook vast.\r\n\r\nProbeer mss ook eens je brandprogramma een paar minuten met rust te laten voor je de 2e film gaat branden. \r\nEn wat bij mij ook belangrijk is, niet teveel doen als je aan het branden ben. Tijdens alle processen laat ik de pc met rust en alleen dat programma is echt actief.\r\nVerder heb ik zoveel mogelijk uit staan. \r\n\r\nSucces!
Link naar reactie
francoizzz zoals jij het beschijft zo doe ik het ook alleen als ik dan die gecopieerde dvd nog een keer wil branden dan kan hij hem niet helemaal meer lezen .ik doe dan dvd copy bij nero en dan stopt hij .\r\nals ik hem dan in dvd shrink wil openen dan loopt hij zeg maar ook niet door en krijg ik die foutmelding .\r\nbij decrypter kan ik hem ook niet meer op de harddisk krijgen terwijl er zat dvd`s zijn die het wel gewoon doen.\r\nik heb al met verschillende schijfjes geprobeerd maar hopeloos.\r\nhet rare is wel dat als ik van die slechte dvd wel een image kan maken met alcohol 120 % en hem weer gewoon kan branden.\r\n\r\nraar toch of niet ?
Link naar reactie
Wat ik dus begrijp uit jouw verhaal begrijp is dat je een kopie brand en die vervolgens 1 op 1 wil kopieren. met de kopie als source-dvd.\r\nDat dit niet werkt begrijp ik overigens niet, maar je kan die methode dus wel omzeilen door je ISO (Image) nogmaals te branden. Deze verwijder je gewoon niet van je hardeschijf na het branden en zo gepiept. In feite doe je dit zelf ook, door de kopie opnieuw op je pc te zetten met alcohol (een image maken). Maar deze image heb je al. Gewoon de image die je met shrink gemaakt hebt, snappie??\r\n\r\n\r\nMocht Nero starten met een \'new compilation\' wizard: de wizard annuleren.\r\nVervolgens:\r\nRECORDER -> BURN IMAGE en kies daar je ISO file die je gemaakt hebt met shrink.\r\nDeze is dus al goed van grootte en hoeft niet opnieuw met dvd-decrypter of dvd-shrink bewerkt te worden. Zo kun je gekopieerde dvd meerdere malen branden zonder problemen.\r\n\r\nSucces!
Link naar reactie
aha.. zit dat zo.....Nee van 200 dvd\'s zou idd beetje teveel van het goede zijn.\r\n\r\nIk kan je dus niets verder adviseren om dan eerst maar een image te maken met alcohol en dan pas te branden ipv een 1 op 1 kopie te doen. \r\nMet decrypter of shrink krijg je em niet meer op je HD maar met alcohol wel.\r\nHet kan dus liggen aan je schijfjes. Of je hebt oude versies van shrink en decrypter. Zoiets zul je aan moeten denken. Of wellicht je branders die dan allebei toevallig soms gekopieerde dvd\'s slecht lezen.\r\nBrand je ze mss te snel? Hoe sneller des te meer kans op fouten in de dvd...\r\nProberen, proberen en nog eens proberen denk ik...Helaas..\r\n\r\nMocht je eruit zijn, laat het even weten, hier hebben we dan allemaal wat aan (Y) .\r\n\r\nSUCCES!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...