Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

@Animal; \"oudere mensen - half doof- etc.\" is onterecht generaliserend ! Slechthorende \'senioren\' dragen doorgaans alláng \'Philips-oorbellen\' en accepteren dat. (Zelf kan ik, mede door eigen voorzorg (electronicus) nog bóven 15 Khz horen); daarnaast \'beluister\' ik mijn auto\'s altijd via mijn voeten (zoals ik in de vlieger-opleiding met mijn achterwerk moest leren \'voelen\'). Weet je wel dat ca.25 % van de \'post-puberale jongeren anno-nú\' dankzij \'disco\' en / of MP3-spelers met \'oortelefoontjes\' hun gehoor al onherstelbaar hebben beschadigd ? Dat wordt nog lachen als jij straks \'schreeuwend\' iemand moet gaan inwerken !. Crazy world, ain\'t it ? ..
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=pappaharry;431368]@Animal; \"oudere mensen - half doof- etc.\" is onterecht generaliserend ! Slechthorende \'senioren\' dragen doorgaans alláng \'Philips-oorbellen\' en accepteren dat. (Zelf kan ik, mede door eigen voorzorg (electronicus) nog bóven 15 Khz horen); daarnaast \'beluister\' ik mijn auto\'s altijd via mijn voeten (zoals ik in de vlieger-opleiding met mijn achterwerk moest leren \'voelen\'). Weet je wel dat ca.25 % van de \'post-puberale jongeren anno-nú\' dankzij \'disco\' en / of MP3-spelers met \'oortelefoontjes\' hun gehoor al onherstelbaar hebben beschadigd ? Dat wordt nog lachen als jij straks \'schreeuwend\' iemand moet gaan inwerken !. Crazy world, ain\'t it ? ..[/quote]\n \n \nIk bedoel echt niet dat alle oude mensen half doof zijn ,maar het zijn veelal oude mensen die met veel te hoog toeren tal aan het file parkeren ofzo zijn .\nEn dat komt dan vaak door ze zelf de motor niet horen draaien.( en ook het gevoel waar jij het over hebt natuurlijk)\nIk heb dit zelf van dichtbij mee gemaakt want mijn vader was 100% doof.,en als hij weg reed leek het wel of hij op ging stijgen.\n \nEn dat het gehoor van jongeren snel achter uit zal gaan is allom bekend.\nBij mij op het werk is gehoorbescherming verplicht ,,en er is veel minder lawaai dan in de gemiddelde jongere auto ,disco of jongeren kroeg.
Link naar reactie
[quote=Animal;431459]Ik bedoel echt niet dat alle oude mensen half doof zijn ,maar het zijn veelal oude mensen die met veel te hoog toeren tal aan het file parkeren ofzo zijn .\nEn dat komt dan vaak door ze zelf de motor niet horen draaien.( en ook het gevoel waar jij het over hebt natuurlijk)\nIk heb dit zelf van dichtbij mee gemaakt want mijn vader was 100% doof.,en als hij weg reed leek het wel of hij op ging stijgen.\n \nEn dat het gehoor van jongeren snel achter uit zal gaan is allom bekend.\nBij mij op het werk is gehoorbescherming verplicht ,,en er is veel minder lawaai dan in de gemiddelde jongere auto ,disco of jongeren kroeg.[/quote]\n\nIk heb, toen ik 22 was, rechts mijn trommelvlies kapot gehad tijdens het over de bodem zwemmen van een zwembad. Als ik na het zwemmen bukte liep er zo een straal water mijn neus uit!\nIn ieder geval ben ik sindsdien rechts doof voor alle hoge tonen. En ik kan je wel vertellen dat dat ontzettend lastig is.\nJe verstaat mensen slecht in een lawaaige of rumoerige omgeving en dat maakt een gesprek volgen een inspannende bezigheid. \nDan griezel ik als ik op een afstand van 25 meter de muziek hoor die zo\'n jochie op zijn oortelfoontjes heeft!
Link naar reactie
[QUOTE=Ultimate;431560]nee zeker niet mijn zusje ::p. wel is het mijn vriendinnetje. maaa(nog) niet echt officieel. en ja ze is wel wat jonger dan ik.[/QUOTE]\r\n\r\nJullie wachten even met :confused: verkering of zo tot ze ouder is?\r\nHoe jong is ze dan?\r\n\r\n[QUOTE]Klopt, ze is ook niet een alledaags meisje. Nou kun je zeggen dat is bijna niemand, want iedereen is uniek , maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel [/QUOTE]\r\n\r\nIk denk dat ik het begrijp, soms lijken die meisjes zo op elkaar wat betreft kleding, haar en gedrag, dat je ze bijna niet uit elkaar kunt houden.\r\nHeel verfrissend als een meisje zichzelf is en blijft.:)
Link naar reactie
[quote=De moeder;431711]Jullie wachten even met :confused: verkering of zo tot ze ouder is?\nHoe jong is ze dan?\n\n\n\nIk denk dat ik het begrijp, soms lijken die meisjes zo op elkaar wat betreft kleding, haar en gedrag, dat je ze bijna niet uit elkaar kunt houden.\nHeel verfrissend als een meisje zichzelf is en blijft.:)[/quote]\n\nDat klopt. Maar ze lijkt ook veel ouder dan dat ze is en zo gedraagt ze zich ook. Ze is nu 16, maar ziet er uit als 18. En dat is het \'probleem\' tegenwoordig ook, bijna alle meiden lijken ouder dan dat ze zijn.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...