Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=Linkforsoad;427664]Ochochoch. Was laatst bij iemand die ook Photoshop-verslaafd is... :p\nMeld je aan op LinkedIN ofzo en ga photoshop-matties zoeken ;)[/QUOTE]\nJa en dan laten we \"[I]Jullie mening[/I]\" over voor de zwarte lijntjes op witte achtergrond, en vooral niet meer mening dan \"[I]Stirred, but not shaken....[/I]\" :cool:
Link naar reactie
[QUOTE=Linkforsoad;427688]Och nee hoor. Maar dan kun je lekker photoshoppen ;)\r\n\r\nAchja. Wat maakt het uit. Vindt het wel mooi om te zien hoe je dingen zo anders maakt :p[/QUOTE]\r\nNou dank je. . . \r\n\r\nEr zit gewoon een verschil tussen een ontwerp voor een site, en het maken van een afbeelding.\r\nDe middelen die je gebruikt verschillen nogal, en ook het resultaat wijst meestal in verschillende richtingen.\r\n\r\nEn het Photoshoppen zelf is niet het doel, als het aan mij lag zou het programma eigenlijk nooit of zo min mogelijk gebruikt worden. . . maar ja, dat is een utopie. Je mot wel voor de technische kwaliteit van de meeste foto\'s, en helemaal als je ze wil combineren natuurlijk.
Link naar reactie
[QUOTE=Argus;427572]Een goede reclame maken ze sowieso niet \r\n[URL]http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1309[/URL][/QUOTE]\r\n\r\nBen net over van @home naar ziggo..... Had weer zo\'n studentje aan de telefoon die ik vroeg wat nou het verschil is tussen alles in één van @home en alles in één van ziggo omdat @home tóch al is overgenomen door ziggo....\r\nHij kon mij daar geen antwoord op geven.....\r\nNou ja in ieder geval ga ik ik nu van 4mb down naar 8 mb en dat wordt in december nog verhoogd naar 10mb dus dat wordt lekker snel downen in de nieuwsgroepen :D\r\nNou ja okay als het werkt dus :rolleyes:
Link naar reactie
[quote=hj1;427773]Ben net over van @home naar ziggo..... Had weer zo\'n studentje aan de telefoon die ik vroeg wat nou het verschil is tussen alles in één van @home en alles in één van ziggo omdat @home tóch al is overgenomen door ziggo....\nHij kon mij daar geen antwoord op geven.....\nNou ja in ieder geval ga ik ik nu van 4mb down naar 8 mb en dat wordt in december nog verhoogd naar 10mb dus dat wordt lekker snel downen in de nieuwsgroepen :D\nNou ja okay als het werkt dus :rolleyes:[/quote]\n\nIk vraag altijd naar een 2e lijn. Dit is een slimmere lijn ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...