Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

mailing van Ziggo...\n\n[quote]Vanaf december verhogen wij de snelheden van een groot aantal van onze internetabonnementen. Voor u als Internet Z2 abonnee betekent dit dat uw huidige maximum downloadsnelheid van 4.0 Mbit per seconde verhoogd wordt naar 5.0 Mbit per seconde. Dit is een snelheidsverhoging van 25%.[B] [U]De uploadsnelheid van 1.0 Mbit per seconde blijft gelijk.[/U][/B]\n\nAutomatisch\nOm uw nieuwe snelheid te krijgen, hoeft u niets te doen. Wij zorgen er voor dat uw modem in december op afstand automatisch opnieuw wordt opgestart. \n\nWat hetzelfde blijft, is de prijs, € 29,95 per maand. U kunt dus naast internetten en mailen [B][U]nog sneller uw foto\'s en filmpjes online zetten [/U][/B]voor dezelfde lage prijs.[/quote]knullig toch?\nBedoeld wordt natuurlijk dat het sneller is te downloaden, maar dat staat er niet.
Link naar reactie
[quote=De moeder;427541][FONT=Century Gothic]Effe zeuren...[/FONT]\n[FONT=Century Gothic]wacht al dagen op de virrusbeveiliging van Norrod....!!![/FONT]\n[FONT=Century Gothic]Vandaag zou het eindelijk komen...[/FONT]\n[FONT=Century Gothic]Alle afspraken verzet en wachten op tntpost....[/FONT]\n[FONT=Century Gothic]en het is er nog niet!([/FONT]li):(:confused::-@(W)[/quote]\n \nGewoon AVG op de pc zetten ,,werkt prima en is echt gratis.
Link naar reactie
Dit staat in mijn mail.\n[FONT=Verdana][/FONT] \n[COLOR=#23467a][FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif]Beste abonnee,\n\nVanaf december verhogen wij de snelheden van een groot aantal van onze internetabonnementen. Voor u als Internet Z3 abonnee betekent dit dat uw huidige maximum downloadsnelheid van 12.0 Mbit per seconde verhoogd wordt naar 15.0 Mbit per seconde. Dit is een snelheidsverhoging van 25%! De uploadsnelheid van 1.5 Mbit per seconde blijft gelijk.\n\n[B]Automatisch[/B]\nOm uw nieuwe snelheid te krijgen, hoeft u niets te doen. Wij zorgen er voor dat uw modem in december op afstand automatisch opnieuw wordt opgestart. \n\nWat hetzelfde blijft, is de prijs, € 47,95 per maand. U kunt dus nog sneller internetten, moeiteloos gamen en ongestoord genieten van streaming audio en video voor dezelfde prijs.\n\nWilt u meer informatie over de snelheidsverhogingen of onze andere internetabonnementen? Kijk dan [URL=\"mhtml:{B0854DBC-A4D8-4D3E-A5FC-65BFEEBA6535}mid://00000005/!x-usc:http://nieuwsbrief.home.nl/click2?ivHXTYb31s0TtmpCZ7Ql*j*bbkD9*EXRtdzHvnPcodM\"][COLOR=#0066cc]hier[/COLOR][/URL].[/FONT][/COLOR] \n[COLOR=#23467a][FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif]Ik wens u veel en vooral sneller internetplezier![/FONT][/COLOR]\n\n[COLOR=#23467a][FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif]Met vriendelijke groet, \n\nMarcel Nijhoff \nCommercieel Directeur\n\n\n[B]PS: Heeft u draadloos internet?[/B]\nWanneer u gebruik maakt van draadloos internet, dan heeft u een router aangesloten op uw modem. Om uw nieuwe snelheid te krijgen, adviseren wij u de router opnieuw op te starten. Dit doet u door kort de stroom van de router af te halen. Na de herstart van de router kunt u uw computer opnieuw opstarten.[/FONT][/COLOR]\n[FONT=Verdana][/FONT] \n[FONT=Verdana][/FONT] \n[FONT=Verdana][COLOR=#23467a]Daar staat toch niks verkeerd\'s in ,,of lees ik niet goed ?[/COLOR][/FONT]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...