Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

:rolleyes:\nIk heb ook een probleem...\nKan niet op mijn webruimte met hun nieuw voorgestelde inlognaam... Nog wel met de oude dus geen problemen nog eigenlijk.\nNu had ik al 2 x bericht gehad dat ik toch echt mijn nieuwe inlognaam moet gebruiken... :confused:\nGemaild naar support dat dat helemaal niet gaat.\nBericht teruggehad dat ze het op deze wijze niet kunnen oplossen of ik maar even een 0900 nummer wou bellen...\n8o| \'k Dacht het niet! Heb aangegeven dat ze best in de centrale kunnen zien dat ik zo niet op mijn webruimte kan en dat zij het maar voor elkaar maken en dat ik met mijn mobiel geen 0900 kan bellen.. \nEcht heel snel had ik een mail retour dat er meer klachten hierover waren en dat er aan werd gewerkt....
Link naar reactie
[quote=hj1;406540]Nou hier is onze fijne ZIGGO weer aan het klooien 8o|\nGistermorgen geen internet en nu heeft de tv geen signaal.....En ziggo? Die is niet te bereiken.....:-@ Nee dan maar weer terug naar die ouwe goeie @home :rolleyes:[/quote]\n\nQua gisteren: idem. TV werkt wel naar behoren. \nInternet kwam door het opnieuw toewijzen van IP-adressen. Check maar: als het goed is heb je nu een ander adres. Wel de tweede keer in korte tijd trouwens.
Link naar reactie
[QUOTE=Navy;406637]Qua gisteren: idem. TV werkt wel naar behoren. \r\nInternet kwam door het opnieuw toewijzen van IP-adressen. Check maar: als het goed is heb je nu een ander adres. Wel de tweede keer in korte tijd trouwens.[/QUOTE]\r\n\r\nHaha let eigenlijk nooit op m\'n ip-adres maar het klopt ja.\r\nAlles doet het nu weer maar het probleem was gister ook nog eens dat de telefoon van de helpdesk uit lag....:rolleyes:\r\nNou ja als die werkzaamheden de verbinding ten goede komen dan moet het maar zou ik zeggen, op naar de volgende ;)
Link naar reactie
[quote=Linkforsoad;406673]Eeh... ben ik blij :).. Wij hebben nu HetNet. Als we gaan verhuizen mag ik HetNet opzeggen en back to XS4ALL :):):). 50 € abbotje... maar wel lekkere nieuwsgroepen en ook na 22.00 uur email xD[/quote]\nxs4all basic ?\n \nps : zou de deuren overschilderen , wat een rot kleur [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/n045.gif[/img]
Link naar reactie
Als computerscherm: ja. Als LCD-tv: nee. Als de resolutie 1440*900 is (zoals gegeven), moet je even met me meedenken...\r\nHD-ready heeft een resolutie van 1280x720. Nu past dat er wel op, maar ga er maar even van uit dat het hele beeld gebruikt gaat worden, waardoor je HD-resolutie uitgerekt wordt en je een of ander wazig iets overhoudt. \r\nOok zou \'ie 1080i (niet eens 1080p) ondersteunen. 1080p/i heeft een resolutie van 1920x1080. Om dat in het beeld te passen moet dat verkleind worden, waardoor je alweer een wazig iets overhoudt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...