Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Animal;385786]Wat is dit voor een lul verhaal ???[/QUOTE]\r\n\r\nkan het wel testen animal,\r\nik ken je niet.\r\nzet hier je geboortetijd, plaats en datum neer.\r\nen de plek waar je nu vertoeft.\r\nals die exact zijn, zal ik vertellen over jouw energie.\r\nals ik er naast zit mag je het zeggen.\r\nals het er dichtbij zit ook.\r\nmag je er na zeggen dat ik 1 lul verhaal ophang ok?\r\n\r\ndus je mening, das waar het om gaat in deze topic dus is nix meer offtopic.
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[QUOTE=erix;385842]je mening, das waar het om gaat in deze topic dus is nix meer offtopic.[/QUOTE]\nEr is hier niet veel meer [I]on-topic[/I] te vinden, dus da\'s wat te hoog gegrepen... Maar er zijn nog meningen ook... :)\n\nEn je astrologische benadering is voor mij een beetje off-track, gewoon omdat ik er geen geloofswaarde aan hecht, en daardoor het gevoel heb dat ik geacht wordt als volwassene met een speelgoedautootje op stap te moeten gaan[B];[/B] je begrijpt misschien dat ik daar niet echt in kan stappen. :rolleyes:
Link naar reactie
Wie kan me helpen met het volgende... Ik kom er niet echt uit... \nMijn dochter heeft een mobiele telefoon gekocht (van haar verjaardagsgeld) een Samsung SGH-J600. Ze heeft er een 2Gb geheugenkaartje bij.\nAls ze nu van iemand een muziekje ontvangt geeft de telefoon aan dat ze een tekort aan geheugen heeft, maar op het kaartje heeft ze nog 1,9Gb vrij.... Hoe kan ze dit geheugenkaartje aanspreken of om iets op te zetten vanaf het geheugen van de telefoon zelf?
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;385854]Er is hier niet veel meer [I]on-topic[/I] te vinden, dus da\'s wat te hoog gegrepen... Maar er zijn nog meningen ook... :)\r\n\r\nEn je astrologische benadering is voor mij een beetje off-track, gewoon omdat ik er geen geloofswaarde aan hecht, en daardoor het gevoel heb dat ik geacht wordt als volwassene met een speelgoedautootje op stap te moeten gaan[B];[/B] je begrijpt misschien dat ik daar niet echt in kan stappen. :rolleyes:[/QUOTE]\r\n\r\nje hebt wel overal een uitspraak voor die een vergelijking met zich mee brengt.\r\njouw mening respecteer ik net als die van ieder ander.\r\nhet was ook begonnen met het menselijk handelen van tjoekse, die vond dat al die werkeloze maar eens flink aan gepakt moesten worden.\r\nopzich een gezond instelling, gewoon elke dag werken.\r\nde meeste doen dat ook gewoon hoor.\r\ndat astrologische gedoe is waar je je in bevind,\r\nmaar dat is verder niet belangrijk.\r\nje kan ook met je mind gewoon op aarde blijven.\r\nop een dag ga je weer, iedereen.\r\nmaar dat is hier en nu niet van belang.\r\ndus idd, niet van belang.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;385876]Wist niet dat dat kon (of moest)... hoe kun je de kaart dan benaderen? Via Opties ben ik het niet tegen gekomen...[/QUOTE]\n:-$\nIk dacht ook alleen maar hardop wat mij het eerste te binnen schoot, ik heb verder geen idee hoor.\nDe meeste van die apparaten kunnen zelf toch echt formatteren.\nOf probeer op je PC ? (als FAT, als je zo\'n slot hebt dus)\n\nHier heb je er nog twee die geen idee hebben, dus ook nog zonder oplossing:\n[url]http://www.fixya.com/support/t239511-files_not_getting_saved_in_memory_card[/url]\n\nZit daar trouwens niet zo\'n heel klein schuifschakelaartje op de kaart om hem tegen schrijven te beschermen ?
Link naar reactie
[quote=reintje;385876]Wist niet dat dat kon (of moest)... hoe kun je de kaart dan benaderen? Via Opties ben ik het niet tegen gekomen...[/quote]\n \nDie kaartjes hoef je ook helemaal niet te formateren ,want dat is al gedaan.\nJe zult in de telefoon wel ergens aan moeten geven waar de ontvangen berichten worden opgeslagen ,die gaan standaard waarschijnlijk naar het telefoon geheugen.
Link naar reactie
Maar dan heb ik dat vooroordeel ook... ?\n[QUOTE=tjoekse;385467]hmmm wat doe jij tegenwoordig.:rolleyes:[/QUOTE]\nDit knaagt toch wat, want het werd in mijn optiek uiteindelijk nogal luchtigjes in verband gebracht met [I]ballast[/I].\n\nIk heb sinds een paar dagen het gevoel dat Tjoekse een rotbui even op een paar mensen af wilde reageren.
Link naar reactie
reintje lijkt me iemand die onrechtvaardigheid bestrijd.\r\nopzich een goede instelling.\r\nalleen wordt rechtvaardigheid ook bepaald door meningen van een individu.\r\nzoals gister zag ik op TV hoe banken en verzekeringsmaatschappijen jaren lang,\r\nmet beleggingspensioenen en andere smerige truckjes duizenden euro\'s stelen van eerlijke mensen.\r\nde verkopers van die fondsen zijn regelrechte leugenaars.\r\n\r\ndaar wordt je misselijk van, \r\nen tjoekse, neem niet alles persoonlijk op,\r\nwant uiteindelijk is die droefheid een deel van jouw, een emotie,\r\nwoorden kunnen emoties beïnvloeden, als je daar gevoelig of open voor bent.\r\ndus tjoekse, er werd ook gezegd dat reintje om jouw altijd kan lachen en je humor leuk vindt,\r\ndat was iets positiefs, wordt je daar dan weer vrolijk van?\r\ndan ben je te beïnvloeden, net als iedereen hoor, alleen wat doe je er mee?\r\nnet als ieder mens heb je ups en downs in het leven.\r\nlive bytes.\r\nit\'s a hard live.\r\nmaar altijd is er positief, en negatief.\r\nalles heeft een anti.\r\nkoud warm\r\ndroef en blij.\r\nenz...\r\nmaak zelf een keuze.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;385979]Maar dan heb ik dat vooroordeel ook... ?\r\n\r\nDit knaagt toch wat, want het werd in mijn optiek uiteindelijk nogal luchtigjes in verband gebracht met [I]ballast[/I].\r\n\r\nIk heb sinds een paar dagen het gevoel dat Tjoekse een rotbui even op een paar mensen af wilde reageren.[/QUOTE]\r\n\r\ngrappige aan jouw erik vindt ik dat je overal een vergelijking voor gebruikt waarmee je een verband kan leggen,\r\nff over christendom, jezus was iemand die vergelijkingen gebruikte.\r\nde religie met god, duivel en jezus waren erg beinvloedend in de europese geschiedenis de afgelopen 2000 jaar.\r\ngrappige is dat ik die karaktertrek in jouw terug vindt hier op een forum.\r\nniet dat jij nu de messias bent hoor haha.\r\nmaar wel een energie die zo omgaat in communicatie(mercurius)\r\nik denk dat jij en een koude periode geboren bent, of in het voorjaar.\r\nmaar kan er gemakkelijk naast zitten hoor,\r\nkan ook een invloed zijn vanuit jouw leven zoals jij het geleerd hebt.\r\nwel ben je een open persoonlijkheid, dat waardeer ik wel.\r\ntjoekse is idd zover ik m ken een rauwe.\r\nmaar op een forum kunnen de dingen soms botter overkomen dan het bedoeld is.\r\nomdat je het alleen leest, en geen emotie\'s ziet.\r\n\r\nmisschien weet tjoekse nog niet dat hij kan kiezen,\r\nmooi is dat reintje iets positiefs en iets negatiefs zei richting tjoekse.\r\ntjoekse reageerd meer op het negatieve dan op het positieve.\r\nmaar dat is toch met de meeste mensen zo in het leven.\r\nvervelende dingen nemen in je mind een andere plaats in.\r\nleuke dingen geven geen stres signalen, en vervelende dingen wel onbewust naar je lichaam.\r\nnet wat erik al zei, ff afreageren is wat tjoekse dan doet.\r\nmisschien omdat tjoekse de andere kant niet ziet.\r\nde andere kant is dat we tjoekse wel mogen verder.\r\nhet kunnen zeggen van je mening is een geweldig iets, maar kan ook negatief opleveren.\r\ndus in welke baan wordt het geleid.
Link naar reactie
[B]Oetsmieter op zien Knoals[/B]\n[I]Wat mout der in:[/I]\nVaaier hounderaaier, paprikoa (dou moar n rooie), ain klain siepeltje, tomoatje, n onze rookspekkies, peper, zolt en stoet natuurlijk mit botter en ham.\n[I]Hou mout je t doun:[/I]\nSnie de tomoat, de paprikoa en de siepel klain.\nIntied dat ie doar met aan d\'loop binnen zetten ie alvast n pankoukspaan mit n kloede botter op t stel.\nDe sneden gruinte in de paan mit de spekkies en de haile brut mooi broen bakken.\nNou de vaaier hounderaaier der op, wel n beetje kaalm aan, de deutels mouten hail blieven.\nIntied smeren joe n beetje botter op de plakjes stoet en den n plakje ham der op.\nAs de aaier kloar binnen loaten ie d\'haile brut veurzichtig oet de panne op joen plakjes stoet glieden.\nn Beetje peper en zolt noar smoak der bie doun.
Link naar reactie
[quote=Speeeedy;386064]Reintje... Heeft ze al andere liedjes op haar telefoongeheugen zelf? anders moet ze die even op dat kaartje zetten. Alles wat je via bleutooth ontvangt komt namelijk op de telefoon zelf, dus dan moet er wel ruimte vrij zijn.[/quote]\n\nIk heb 10 nummers op het kaartje gezet. En als ik die in een playlist wil zetten, geeft de telefoon na 4 mp3tjes aan die ie vol is, wat natuurlijk onzin is gezien het geheugenkaartje van 2Gb. Er wordt dus naar de telefoon geschreven en het kaartje wordt kennelijk niet aangesproken. Geen idee hoe ik dat doe Speeedy... Het is vast een optie in de instellingen maar ik kan het niet vinden. Heb ook al flink zitten zoeken bij Samsung en alles staat duidelijk in de handleiding, maar niet hoe ik een (uitbreiding) geheugenkaart kan benaderen.\n\n- ik ga er nog maar eens flink voor zitten en alles uitproberen -
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...