Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Richt;366564]idd nogal generaliseerend, maar raargenoeg zit er waarheid in wat hij zegt, Ik zie hier zoms ook mensen met een BMW naar de voedsel bank gaan :s . [/quote]\n\nNou dit begrijp ik echt niet hoor. Mensen die voor de voedselbank in aanmerking komen worden ten aanzien inkomsten helemaal gescreend.\nVaak gaat een uitzondering een eigen leven leiden en dat gaat weer ten koste van de mensen die echt omhoog zitten. Je mag van mij aannemen dat het voor de meeste mensen überhaubt al afschuwlijk is dat ze een beroep moeten doen op dergelijke voorzieningen, want je moet echt met je billen bloot. Je hebt echt geen privacy meer over...
Link naar reactie
[quote=tjoekse;366608]dat bedoel ik ook zeker niet .\n \nMaar ik heb in de afgelopen jaren de steuntrekkertjes van dichtbij meegemaakt , dus ik praat uit eigen ervaring , de meesten hebben het niet zo slecht.[/quote]\n\nIk denk dat het andersom is tjoekse... sommigen hebben het niet slecht, voor de meesten is het een worsteling. Ik ken van nabij schrijnende gevallen. Echt. En het is overal zo, van voorzieningen kan misbruik worden gemaakt... Het is goed dat daar streng (mag nog wel strenger wat mij betreft) op gecontroleerd wordt.
Link naar reactie
[quote=reintje;366627]Ik denk dat het andersom is tjoekse... sommigen hebben het niet slecht, voor de meesten is het een worsteling. Ik ken van nabij schrijnende gevallen. Echt. En het is overal zo, van voorzieningen kan misbruik worden gemaakt... Het is goed dat daar streng (mag nog wel strenger wat mij betreft) op gecontroleerd wordt.[/quote]\nIk vind ook dat ze dat zoms wat beeter moeten controleeren, want die paar rotte appels die er tussen zitten geven iedereen een slechte naam en dat moet niet kunnen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...