Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Mijn vriend heeft een ubervette mitsubishi eclipse waar momenteel een nieuwe motor in komt. Staan mijlen op de teller, en dat is wel erg verwarrend, denk je dat je 50 rijdt, rijd je 80. Ook reed ik reed soms in een 15 jaar oude vw polo van mn oma, maar die hebben mn ouders 3 weken geleden totalloss gereden :o Gelukkig reden ze niet zo hard en hebben ze zelf niks. Irritante auto, had maar 4 versnellingen en geen stuurbekrachtiging...\n\nDus nu rijd ik voornamelijk vrolijk rond de mercedes c180 van mn ouders...
Link naar reactie
[QUOTE=Animal;344905]Voor die 18 euro heb je er tegenwoordig een lader bij .[/QUOTE]\r\n\r\njep, en zeg nu eens, hoeveel kosten baterijen? op den duur veel en veel duurder, plus dat het meer vervuild doordat ze je weggooid na gebruik (wel in de specialebak !)\r\n\r\nbtw, ik heb het ook wel eens gedaan zoals in dat filmpje toen oplaadbaare baterijen nog vrij duur waaren.
Link naar reactie
Ik weet niet meer wie hier nu tegen scam streed\r\nmaar ik heb hier weer eens een berichtje van zoon rot zak\r\n[QUOTE]===============================================================\r\n Finaly today,We announce the winners of the COCA-COLA MEGA JACKPOT E-MAIL LOTTERY held in UK/LONDON.Your email address attached to Ticket Number: T7PWYZ2007/20 and Ballot Number: BT12052007/20 subsiquently won you the sum of £1,000,000.00 POUNDS STERLINGS. The online version was conducted by a Microsoft Computer Ballot System (MCBS) drawn from each continent,as part of International \"E-MAIL\" Promotions Program. This is to encourage the use of the Internet and computers worldwide.\r\n \r\n It is partinent to inform you that your winnings has been zoned among to be released from our West Africa payment branch office.The payment of winners was grouped into three zone{Europe ASIA And West Africa} through computer balloting and you were zoned along side with four other winners to West Africa branch office for payment. For more information and claims of your winnings,you are advice to contact your Mr Eric Donald by email for the processing and release of your winnings in due process.\r\n \r\n CONTACT YOUR PAYMENT ZONE:\r\n NAME: Mr. Eric Donald,\r\n Claims and realease Senior officer,\r\n Telephone: +2348055335027\r\n E-mail: [email]donald_claimsofficer07@yahoo.com[/email]\r\n \r\n [/QUOTE]\r\n\r\nmail bom stuuren? :p
Link naar reactie
[QUOTE=Richt;345013]Ik weet niet meer wie hier nu tegen scam streed\r\nmaar ik heb hier weer eens een berichtje van zoon rot zak\r\n\r\n\r\nmail bom stuuren? :p[/QUOTE]\r\n\r\nCopiëer het hele bericht MET copie van de gegevens/het adressenpad aan de adreslink onderaan in deze pagina:\r\n\r\n[url]http://www.ultrascan.nl/html/419_advance_fee_fraud.html[/url]
Link naar reactie
[QUOTE=willem1940;345024]Copiëer het hele bericht MET copie van de gegevens/het adressenpad aan de adreslink onderaan in deze pagina:\r\n\r\n[url]http://www.ultrascan.nl/html/419_advance_fee_fraud.html[/url][/QUOTE]\r\n\r\nhmm, kan niet vinden waar, sorry.\r\n\r\nbtw een klijn vraagje tussen door (is niet echt topic waardig vind ik)\r\nik ben aan het zoeken naar een nieuwe telefoon en twijvel tussen deze 2\r\n[url=http://www.id-telecom.fr/mobile/samsung-s730i.jpg]SAMSUNG S720i Titan Grey[/url]\r\n[url=http://i.expansys.com/i/b/b141589.jpg]Nokia 5200 (blauw [COLOR=\"Gray\"]of rood)[/COLOR][/url]\r\n\r\niemand een tip?
Link naar reactie
[QUOTE=sjouwer;344949]gisteren ingebroken in de dienstbak\r\n\r\nmijn tomtom werd gestolen\r\n\r\nik heb wel terug alleen is ie wel kaduk[/QUOTE]\r\nHet is triest hier in Nederland. \r\nToen ik net terug was in nederland hebben ze ook in mijn Chrysler Crossfire in gebroken. En de autoradio er uit gejat. \r\nEn waar is de politie in deze: Sorry meneer maar voor een autoradio maken we tegenwoordig geen rapport meer op. \r\n\r\nTegenwoordig moet je op je spullen 380 Volt zetten dan weet je tenminste wie de dader is. Zodat je deze flink voor zijn *&*%^$&^%&%%^$ kan schoppen. \r\n\r\nWat is dit toch een debiel land!!!\r\n\r\nIN America hoef je zoiets dus echt niet te proberen, daar pakt de politie dit soort gasten wel aan. Maar in Nederland is de politie toch wel een slappe hap, ik lach me soms suf om die gasten. Angst hazen zijn het.
Link naar reactie
[quote=Gekwordikervan;345062]Het is triest hier in Nederland. \nToen ik net terug was in nederland hebben ze ook in mijn Chrysler Crossfire in gebroken. En de autoradio er uit gejat. \nEn waar is de politie in deze: Sorry meneer maar voor een autoradio maken we tegenwoordig geen rapport meer op. \n\nTegenwoordig moet je op je spullen 380 Volt zetten dan weet je tenminste wie de dader is. Zodat je deze flink voor zijn *&*%^$&^%&%%^$ kan schoppen. \n\nWat is dit toch een debiel land!!!\n\nIN America hoef je zoiets dus echt niet te proberen, daar pakt de politie dit soort gasten wel aan. Maar in Nederland is de politie toch wel een slappe hap, ik lach me soms suf om die gasten. Angst hazen zijn het.[/quote]\nMja, maar om nou met 30 politieauto\'s achter een vluchtauto aan te jagen.......\nOf met je volle gewicht je met je knie op iemands rug te laten vallen die zich al heeft overgegeven.\nOf iemand die zich heeft overgegeven nog even te schoppen, te stompen of af te rossen met de gummiknuppel.\nSorry, maar dan kies ik toch voor onze politie, niet voor Amerikaanse minkukels die zich niet kunnen beheersen en zich bijzonder onprofessioneel gedragen.\nEn mag ik ook even wijzen op het feit dat je hier twee ongelijke waarden vergelijkt? Zet je auto eens in een stad als New york, in een volkswijk, met je radio er nog in. Hoe lang denk je dat die daar blijft? \nNederland is nou eenmaal een zeer dicht bevolkt land. En verstandige mensen laten daarom geen waardevolle spullen in hun auto achter: net als in Amerikaanse steden.
Link naar reactie
[QUOTE=Richt]\n\nbtw een klijn vraagje tussen door (is niet echt topic waardig vind ik)\nik ben aan het zoeken naar een nieuwe telefoon en twijvel tussen deze 2\n[URL=\"http://www.id-telecom.fr/mobile/samsung-s730i.jpg\"]SAMSUNG S720i Titan Grey[/URL]\n[URL=\"http://i.expansys.com/i/b/b141589.jpg\"]Nokia 5200 (blauw [COLOR=Gray]of rood)[/COLOR][/URL]\n\niemand een tip?[/QUOTE]\nDe [URL=\"http://nl.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/design/NL-SGH-U600.jsp\"]Samsung U600[/URL]\nIk heb \'m zelf, met MP3 speler,FM Radio, 3.2 Megapixel Camera etc. ik vind het een mooie en goede telefoon.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;345069]@gekwordikervan.... Het zijn niet alleen angsthazen hoor..., ze mogen hier ook niet zoveel...\r\nAls jij een inbreker het ziekenhuis in slaat met een honkbalknuppel, ben jij de pisang en wordt jij schuldig bevonden van mishandeling..., tenzij je kunt bewijzen dat de inbreker eerst begon en het dus zelfverdediging is.[/QUOTE]\r\n\r\nDaarom zei ik al. Wat een debiel land. \r\nDat geeft je te denken dat ze hier in Nederland die wapen inleverdagen hadden. \r\nDan begrijp ik niet hoe een inbreker met een wapen voor je hoofd staat om je geld af te troggelen. \r\nDe wetten mogen hier wat mij betreft wel wat scherper worden aangetrokken als het om justitie gaat. Want iedereen neemt op deze manier toch een loopje met justitie. \r\nHet komt totaal niet meer geloofwaardig over. De gevangenissen zijn complete 5 sterren hotels, waar alles voor je verzorgd en geregeld als je er maar om vraagd. \r\n\r\nHarder optreden dat is het beste, het hoeft geen politiestaat te worden, maar er mag toch wel een beetje aanzien worden gegeven aan de honden baan die politie genoemd word hier in Nederland. Want voor het geld wat ze verdienen zou ik ook geen risico\'s lopen. En anders maar de doodstraf in voeren als je zeker weet dat je de dader hebt. \r\nAlleen de dreiging doet al tot nadenken om rottigheid uit je kop te houden.
Link naar reactie
[QUOTE] De gevangenissen zijn complete 5 sterren hotels, waar alles voor je verzorgd en geregeld als je er maar om vraagd. [/QUOTE]\n\nvolgens mij zeggen mensen dat die er zelf nooit geweest zijn... \n\nIk ben er ook nooit geweest maar heb een reportage gezien waar dit misverstand toch even mooi de wereld uit werd geholpen.\nNee, dan Amerika... daar moet je ogen achter en voor hebben als je in de bak zit... \n\n[QUOTE]En anders maar de doodstraf in voeren als je zeker weet dat je de dader hebt. [/QUOTE]\n\nIk ben sowieso tegen de doodstraf... In Amerika denken ze het ook vaak zeker te weten, terwijl achteraf regelmatig blijkt dat iemand geheel onterecht is terechtgesteld.\n\nIk ben het eens met navy... Beter een te soft land, dan een onrechtvaardig land.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...