Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

ja mij ook :-P en toen ik met die andere wou praten toen zei die eerst hallo en toen ik iets vroeg of ik hem iets mocht vragen toen zei die niks meer. een minuut later blokeerde hij mij. Hij zal wel aan die andere gevraagd hebben of hij mij al kende :mrgreen: \r\n\r\nOja ik heb ook nog een leuke email naar hem gestuurd en kijken hoe die daarop reageert :mrgreen: (proud) :mrgreen: (proud) \r\n\r\n[quote]hallo.\r\n\r\nIk ben via via op uw site gekomen en ik was erg geintereseert. Nu wil ik er\r\nvanavond weer op en ik merk opeens dat die offline is.\r\nKomt de site weer online of ........\r\n\r\nMet vriendelijke groeten,[/quote]\r\n\r\nBen benieuwd hoe die daar op reageert?!?! :-P
Link naar reactie
Goede morgen! In \"het plaatjesforum\" staan foto\'s van Anouk. Snappie schrijft dat hij kippenvel krijgt van haar schitterende stem. Ik schiet regelmatig vol (brok in mijn keel, opkomende tranen) van haar laatste nummer, \"One word\". Ik heb de tekst uitgeprint en volgens mij gaat het over een zelfmoord. Als ik het probeer mee te zingen dan moet ik halfweg afhaken: gaat gewoon niet meer door de emoties. Wat is die tekst góed!!! En zó móói gezongen!!! \r\nMaar klopt het wat ik zeg of zit ik er (ver) naast?
Link naar reactie
Dan zou je kunnen zien dat ik bijna hele dagen online ben, maar dan ben ik er toch vaak niet. (proud) Dat komt, ik zet de PC aan, open Firefox met die fijne tabs, open in favorieten de map \"Dagelijks\" en hup, staan alle forums naast elkaar ingelogd en wel klaar voor gebruik. Dan zie je wel dat ik ingelogd bem, maar wil niet zeggen dat ik ook echt op het forum zit. Snappie? (A)
Link naar reactie
[quote=Navy]Dan zou je kunnen zien dat ik bijna hele dagen online ben, maar dan ben ik er toch vaak niet. (proud) Dat komt, ik zet de PC aan, open Firefox met die fijne tabs, open in favorieten de map \"Dagelijks\" en hup, staan alle forums naast elkaar ingelogd en wel klaar voor gebruik. Dan zie je wel dat ik ingelogd bem, maar wil niet zeggen dat ik ook echt op het forum zit. Snappie? (A)[/quote]\r\n\r\nOp phpBB forums wordt je volgens mij als niet-aanwezig weergegeven als je laatste actie meer dan 5 minuten geleden is, dus dan wordt jij alsnog als inactief weergegeven - denk ik.\r\nStandaard zit zo\'n lijst er ook in, maar die zal Modster / Admin er wel uitgesloopt hebben. :-P
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]Op phpBB forums wordt je volgens mij als niet-aanwezig weergegeven als je laatste actie meer dan 5 minuten geleden is, dus dan wordt jij alsnog als inactief weergegeven - denk ik.[/quote]\r\nZit er wel in normaal, maar soms blijf je getoond worden zolang je ingelogd bent, of je nou wel of niet actief bent. :-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...