Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Wat een activiteit hier ineens. :-P\r\n\r\nCopyright hoef je niet perse te registreren ofzo.\r\nHeb m\'n systeem op een DVD gebrand en die naar mijzelf toegestuurd via de post en de enveloppe niet opengemaakt. Als dan de datum-stempel van TPG goed zichtbaar is dan is de copyrigh geldig.\r\nZo kan ik dus aantonen dat ik op 30 december 2005 in het bezit ben gekomen (lees: Toen was mijn site af, en stond hij nog niet online, dus kon niemand anders hem hebben) van de site. :-)\r\n\r\nThijs, bedankt voor de email.\r\n@ VMSW: Mailbom lijkt me niet verstandig, dan gaan ze mij weer aanklagen. :-P\r\n@ Ultimate: Ik zal je up to date houden.\r\n@ Richt: :lol:
Link naar reactie
[quote=redder_in_nood]Om nog even terug te kopen op dat \"Nooit Grappig\" gebeuren:\r\n[url=http://www.tomenmarenzo.nl.tt/]Iemand[/url] die een lay-out steelt van [url=http://www.lennardesveld.com/]iemand anders[/url] is nooit grappig.\r\nBen er nu druk voor aan het zorgen dat die website - met die lay-out die is geript van mij - offline gaat. :-)[/quote]\r\n\r\nEven uit nieuwsgierigheid aangeklikt.... De eerste link blijft maar laden.... komt niks uit... en als ik jouw site bekijk Lennard denk ik dat ik je zou adviseren deze nog es door de spellingscontrole te halen..... :lol:
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=redder_in_nood]Om nog even terug te kopen op dat \"Nooit Grappig\" gebeuren:\r\n[url=http://www.tomenmarenzo.nl.tt/]Iemand[/url] die een lay-out steelt van [url=http://www.lennardesveld.com/]iemand anders[/url] is nooit grappig.\r\nBen er nu druk voor aan het zorgen dat die website - met die lay-out die is geript van mij - offline gaat. :-)[/quote]\r\n\r\nEven uit nieuwsgierigheid aangeklikt.... De eerste link blijft maar laden.... komt niks uit... en als ik jouw site bekijk Lennard denk ik dat ik je zou adviseren deze nog es door de spellingscontrole te halen..... :lol:[/quote]\r\nWelke fout zie je allemaal? :-$\r\nHeb concurrenten verbeterd nu. :-P\r\n\r\nBTW die site doet het (helaas?) nog.
Link naar reactie
Wat een n**iestreek. Goed dat je er wat tegen probeert te doen. Leuk verandert trouwens, dat deel van erop lijken.\r\n\r\nIk ben wel blij, want ik heb EINDELIJK Apache 2.2.0 draaien met PHP 5.1.2 op een Ubuntu Linux Distro. Was een tijd prutsen, maar hij werkt. Ga nu de officiele beta-testers tijd in om de zaak te testen, en over een maand of 2 staat de site niet meer op een XP bak, maar een Ubuntu bak.
Link naar reactie
oke hier het verhaal: :-O \r\n\r\n\r\nTom:\r\nwie ben jij?\r\n\r\nIk:\r\nhallo\r\n\r\nIk:\r\nik heb een vraag aan u\r\n\r\nTom:\r\nok, dat is altijd mogelijk\r\n\r\nIk:\r\nwaarom kopieert u zomaar een site waar een copyryt opstaat als ik mag vragen???\r\n\r\nTom:\r\nohww u bent zeker van lennard bedrijf?\r\n\r\nTom:\r\nofoz?\r\n\r\nIk:\r\nnou ik ken hem\r\n\r\nTom:\r\naha ok\r\n\r\nTom:\r\nnou , waarom ik dat doet\r\n\r\nTom:\r\nomdat het ene mooie layout is\r\n \r\nTom:\r\nhier wil ik verder geen woordne meer aan bies maken\r\n\r\nTom:\r\nvies maken\r\n\r\nik:\r\nmaar er staat toch een copyrigt op?!?!\r\n\r\nTom:\r\nmischine ja\r\n\r\nTom:\r\ndat maakt voor ons niet veel uit\r\n\r\nTom:\r\nmaar als dat het was?\r\n\r\nik:\r\nen ik denk dat u zelf wel weet wat dat betekent\r\n\r\nTom:\r\n?\r\n\r\nIk:\r\neen copyricht\r\n\r\nTom:\r\nja, natuurlijk\r\n\r\nTom:\r\nmaar ja\r\n\r\nIk:\r\nwrom doet u het dan??\r\n\r\nTom:\r\nik zei al ik ga hier geen woordne over vuil maken\r\n\r\nIk:\r\nmaar zou u het leuk vinden als u een hele tijd bezig bent geweest om een site mooi te maken en dan kopieert zomaar iemand het????\r\n\r\nTom:\r\nzou ik niet erg vinden, dat moet je zelf weten, het is geen strafbaar feit, dus _\r\n\r\nIk:\r\nnou ik denk toch wel dat u het niet leuk zou vinden als iedereen hem gaat kopieren\r\n\r\nIk:\r\nof maakt het u niks uit???\r\n\r\nTom:\r\nwij maken genoeg winst dus dat maakt me niet uit\r\n\r\nTom:\r\nzo ver ik weet, wij maken ons daar geen zorgen over\r\n\r\nTom:\r\nmaar ja \r\n\r\nTom:\r\nen dan ook nog drijgen dat ik moet betalen 150.00euro + een gevangenis starf van 3 jaar \r\n\r\nTom:\r\ndat kan natuurlijk niet he\r\n\r\nIk:\r\nmaar dat is wel zo. kijk maar in het wetboek of waar dat dan ook instaat\r\n\r\nTom:\r\nsite?\r\n\r\nTom:\r\nof wat?\r\n\r\nTom:\r\nstat in het wetboek: je mag gene alyout kpoerierne ?\r\n\r\nIk:\r\nin het wetboek staat ergens dat als er een copyricht op staat dat het dan niet mag gekopieert worden. verder weet ik daar niet veel vanaf maar er staat wel zo iets in. dus u bent in overtreding..\r\n\r\nIk:\r\nneej hoor\r\n\r\nTom:\r\nik kopieer het niet\r\n\r\nTom:\r\nik verander alles \r\n\r\nTom:\r\nmaar wat dit het?>\r\n\r\nIk:\r\nniet alles\r\n\r\nIk:\r\nhet lijkt er toch heeeel erg op\r\n\r\nIk:\r\nof niet??\r\n\r\nTom:\r\nwou nog wat anders vragen?\r\n\r\nIk:\r\nik geloof dat we nu nog ergens anders over aan het praten waren toch??\r\n\r\nIk:\r\neerst dat verhaal afmaken en dan ergens anders over praten\r\n\r\nTom:\r\nneej ik maak het niet af ik verwijder je als dit alles was tot ziens]\r\n\r\n\r\nen toen ging die offline.....\r\n\r\nOja ik heb ook nog ze 06( stond in ze naam :-P ) 0629021159\r\n\r\n@richt, hoe is het bij jouw gegaan??? kan jij ook hier het verhaal posten???\r\n\r\nIk hoop dat die hem er snel afhaalt maar aan ze ged88 te zien niet :-( :-(
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...