Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Iedere keer als ik hier na een lange tijd weer eens langs kom, heb ik een smoesje dat wellicht werkt. Dit keer probeer ik niet eens iets te verzinnen, ik was er gewoon een tijdje niet :-P \r\nHeb inmiddels een Debian Linux systeem draaien, zonder GUI, dus alleen command-line. Duurt nog even voor ik het allemaal door heb, maar in de toekomst ga ik mijn site daarop hosten, in plaats van de XP server die ik nu draai.\r\nBen trouwens ook sinds vorige week overgestapt op FireFox, werkt lekker. Heb alleen nog steeds IE als standaard-browser, vanwege de updates van McAfee en Windows. En het is even wennen, niet meer de blauwe E aanklikken in de Quick-launch bar, maar het vuurvosje ;-)
Link naar reactie
Palm OS.. Tegenhanger van Windows CE eigenlijk, alle PDA´s van Palm draaien erop..\r\n\r\nEnnuh: [img]http://bbspot.com/Images/News_Features/2003/01/os_quiz/debian.jpg[/img]\r\n\r\nBTW, nog ff zitten knoeien aan mijn server.. Kan nu ook plaatjes als dit maken:\r\n[img]http://www.syntax-terror.nl/image/image.png[/img]\r\n\r\nCompleet nutteloos, maar toch leuk. :P Moet alleen nog wat meer quotes hebben die eronder kunnen.. (Zijn willekeurig, dus refresh een paar keer :-) )
Link naar reactie
Ok, ik heb ff een webservertje draaien (IIS), en nu kan iedereen hem bereiken.\r\nLet niet op de website die erop staat, die is maar tijdelijk.\r\nZelf ben ik benieuwd hoe \"veilig of onveilig\" het is dat ik deze serveronline heb..\r\nWie kan zeggen hoe veilig ik momenteel bezig ben?\r\n\r\nIP/website: 80.60.88.195\r\nJe mag wel proberen te hacken (als je van \'t forum bent hè ;))..\r\nZover ik weet heb ik de computer gelukkig wel helemaal afgezonderd van het netwerk, dus ik denk dat jullie verder niet ver komen..\r\nIn hoeverre is dit veilig, graag zo snel mogelijk antwoord, zodat ik niet straks merk dat ineens m\'n computer kapot is ;)...\r\n\r\nAlvast dank.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...