Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

WAAAAAAAAA.. m\'n computer herkend m\'n monitor niet meer :S.. \'k heb niks veranderd.. systeemherstel heeft ook geen zin. Nu zit hij constant te flikkeren, en dat kan echt niet weg (welke resolutie, of welke vernieuwing het ook heeft). CM811ET (model) intypen bij google heeft ook geen zin, drivers ervoor zijn niet te vinden..\r\nWAAAAA.. super irritant, het flitst en is slecht voor ogen.\r\nWat vreemd dat de computer m\'n monitor nu niet meer herkent, en eeerst wel...
Link naar reactie
[quote=reintje][quote=hellolo]Bedankt voor de info martijn ;-)\r\n\r\nWeet iemand toevallig hoe dat ene programma heet waarmee je dvd\'s kon encoderen naar zo\'n beetje alles?\r\n\r\nHet had een vrij lange naam...Werd ook veel gebruikt door heel veel mensen...Aargh frustratie..[/quote]\r\n\r\nBedoel je DVD Decrypter of TMPGenc?[/quote]\r\n\r\nJe bent geweldig :D \r\n\r\nHet was inderdaad TMPGenc <;:o) \r\n\r\nAlsjeblieft een mooie kleurplaat\r\n\r\n[img]http://www.crazy-xmas.de/images/xmas_rudi_g.gif[/img]\r\n\r\n :mrgreen: \r\n\r\nVrolijk kerstfeest iedereen <;:o)
Link naar reactie
Mij zullen jullie hier [ waarschijnlijk ] vandaag niet meer zien; ga naar de kerk.\r\nMoet ook een stukje uit de Bijbel voorlezen :-O\r\nDit stukkie:\r\n\r\n[quote=Bijbel]Laat die gezindheid bij u zijn, welke ook in Christus Jezus was, die, in de gestalte Gods zijnde, het Gode gelijk zijn niet als een roof heeft geacht, maar Zichzelf ontledigt heeft, en de gestalte van een dienstknecht heeft aangenomen, en aan de mensen gelijk geworden is. En in zijn uiterlijk als een mens bevonden, heeft Hij Zich vernederd en is gehoorzaam geworden tot de dood, ja, tot de dood des kruises. Daarom heeft God Hem ook uitermate verhoogd en Hem de naam boven alle naam geschonken, opdat in de naam van Jezus zich alle knie zou buigen van hen, die in de hemel en die op de aarde en die onder de aarde zijn, en alle tong zou belijden; Jezus Christus is Here, tot eer van God, de Vader![/quote]\r\n\r\n(Dit Tinus moet Je[b][/b]zus zijn, maar omdat Modje dat heeft veranderd maakt hij er Tinus van :-P)\r\n\r\nDus fijne kerstdagen allemaal, en (hopelijk :-P) tot ziens ;-)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...