Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Belachelijkste verhaal ooit:\r\n\r\nIk tegen een uur of 7 ultimate op de fiets afgezet bij het station (was bij mij in groningen geweest) fiets ik terug....... PANG --> klapband :-@ WAaaaaah. Heel eind gelopen naar de fietsenboer, met de voorkant van de fiets omhoog gehouden (anders zou de binnenband om de as heen verstrengeld raken)...... iedereen keek me aan alsof ik die fiets had gejat *-) \r\nKom ik bij de fietsenmaker (in een leuk straat je vol met coffeeshops)...... fietsenmaker dicht!! Gelukkig had die winkel nog een vestiging verderop, dus ik daarheen........ verhaal uitgelegd, vond die kerel het zo zielig voor mij dat hij em wel gelijk wou maken, ik kon over een uur terugkomen :-) \r\nMaar had ik dus geen geld bij me (ging 18 euro kosten :-O ) dus ik de pouring rain naar huis lopen (15 mins lopen) portemonnee halen, in de bus weer terug (nog ff met een bezopen zwerver staan te praten :roll: ) en die rotfiets weer opgehaald\r\nEn nu zit ik hier dus kletsnat achter de pc, 18 euro lichter, spierpijn in mn armen van het dragen van de fiets, en met blaren omdat ik mn nieuwe schoenen aanhad (N)\r\n\r\n :-# \r\nen nu ben ik chagarijnig
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=cuizenier]speeedy,hoeveel, 18 euro voor een fietsenband teplakken ? dat is toch, crapul, chorem, geteisem,oplichterszooitje,,zakkenvullers.\r\nOok al in Groningen worden ze geconfronteerd met het westerse virus.\r\nBelachelijk.[/quote]\r\n\r\nVoor een geklapte band. Hele nieuwe binnenband dus. Maar desalniettemin vind ik het ook schandalig. Het is dat ik het niet wist en dat ik in dus bus zat naar huis. Anders was ik natuurlijk mee gelopen.
Link naar reactie
[quote=Animal]Je bent wel erg lui aangelegd als je zelf je band niet plakt.\r\nVolkome terecht dat er dan 18 euro voor word gevraagd ,je werd immers metteen geholpen. Maar had je met je fiets naar huis gelopen (was maar 15 minuten ) dan had je dus heel snel 18 euro verdiend !!![/quote]\r\n\r\nten eerste: de binnenband wás niet meer te plakken. Hij was geknapt.\r\nten tweede: niet iedereen kan een band plakken.\r\nten derde: ze had de fiets \'s morgens weer vroeg nodig en als je geen band kan plakken dan heb je er nog niets aan.
Link naar reactie
18 euro lijkt me niet super veel voor zo\'n bedrijf, maar als die meneer echt medelijden had, had hij het voor 5 euro gedaan ;), of eenmalig omdat jij het bent, gratis.. Maar ja; \'k denk dat normale werknemers eigenlijk geen korting kunnen krijgen..\r\n\r\nHaha.. als \'k zoiets heb, wordt \'t op mijn school gratis gedaan, of mag je het zelf doen (oftewel: zeggen dat je het niet kan, dan doet de congierge het tijdens de pauze ;))\r\n\r\nTja; \'k heb het ook geleerd.. en \'k kan het ook :).. maar \'k heb ook echt niet die spullen bij me, en \'k heb een of ander busje, en als je dat spuit in je band, DOET HIJ HET WEER (tenminste, dat staat op de verpakking, geen commentaar :P)\r\nHij vult de band op met schuim, en dan is je band eraan (tenminste, als je hem nog wilt laten fietsen.. Je kan het gewoon gebruiken, maar zodra je nóg een keer een kaduuke band hebt, dan is hij kaduuk..\r\n\r\nIs wel heel vervelend, speeeedy.. \r\n\r\nMet de lay-out? Ikke zie niks.. gewoon zoals altijd (maar \'k heb de moderne layout)
Link naar reactie
Bedankt voor het medelijden :-) \r\n\r\nals ik een lekke band krijg kan ik em denk ik wel plakken, tenmiste, ik weet theoretisch hoe het moet :-P \r\n\r\nVanavond komt Guido Wijers op tv, volgens een vriendin van mij erg aan te raden (ze is er live heen geweest)...... En vorige week was Bert Visscher erop en ik wist het niet :-(\r\n\r\nLay out is trouwens weer goed?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...