Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=VMSW]Nou zeg.. da\'s illegaal.. en \'t is bijna oudjaar, je hebt dat lawinepijlenafschieten toch wel afgeleerd hè.\r\n\r\nTrouwens, heb je geen backup :lol:[/quote]\r\n\r\nAchterkant zie je toch niet ;-)\r\n\r\nBTW toen die staart eraf was, was hij weggelopen, maar onze grote dappere vogel (Eagle Erwin :-P) heeft hem teruggevonden en nu staat hij weer te dansen in zijn hokkie (proud)
Link naar reactie
[quote=Speeeedy]mooi!! zit dat kleurtje in het midden er ook op? of komt dat door het licht.....[/quote]\r\n\r\nIn het echt ook :-) \r\n\r\nWoei fijn muisje , headshot na headshot in fear nu :lol: \r\n\r\n[quote=redder_in_nood][quote=Speeeedy]mooi!! zit dat kleurtje in het midden er ook op? of komt dat door het licht.....[/quote]\r\n\r\nLijkt net of het is verbrand :mrgreen:\r\n\r\nMaar hij is best wel mooi. (A)[/quote]\r\n\r\n (cry) Best wel? :-$ \r\n\r\n[quote=VMSW]WOW hellolo: dás mooie hardware :D, I\'m jealous (behalve dat hij niet draadloos is gnagna)[/quote]\r\n\r\nDraadloze versie was €80 da\'s me toch iets te veel voor een muis en ik heb geen last van zo\'n stom draadje :lol:
Link naar reactie
VLOKJE.. was een super irritant persoon op dit forum.\r\nHeeft een échte BAN gekregen.. gelukkig is hij hier niet meer.\r\nMartijn ben ikke, VMSW :D.. whahah ;P\r\n\r\nVlokje was opzich vervelend.. \'k heb niet zomaar de url waar hij was, maar op \'t oude forum (forum.faqman.nl) kan je hem terugvinden. terrible\r\n\r\nen laatst zag \'k hem weer op internet :lol:
Link naar reactie
[quote=nybble]Als iemand irritant is op een forum, dan kan je dat die persoon ook op een normale manier zeggen.\r\nVlokje gedroeg zich heel naief en daar sprongen sommigen, heel gretig, als een stelletje wilde katten op af. 8o| \r\nAan zo\'n hetze doe ik nooit mee, omdat het getuigt van zeer puberaal gedrag. ^o)[/quote]\r\n\r\nHé he\', ik ben veranderd, ik ben nu braaf (A)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...