Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

Goedenavond, mijn eerste werkdag van de week zit er wer op. Nog 4 dagen en dan weer weekend.\r\n\r\nVoorstel nieuwe werkweek.\r\nEerst de week van 7 dagen veranderen in een week van 8 dagen.\r\nDan net als nu 5 dagen werken en een weekend van 3 dagen. :lol: \r\n\r\nSnappie, ik kom vaak om 17.45 op het station in Amersfoort en zie dan de trein naar Ede-Wageningen staan. Misschien heb ik jou dan ook al een keer gezien. \r\nMij kan je herkennen aan een zwarte tas. :lol: :lol: :lol: ;-)
Link naar reactie
Aaaaaaaarrrrrrrgggghhhhh!\r\n(sorry, zal het even uitleggen :-P )\r\n\r\nIk heb sinds kort een externe HD van 250 gieg gekocht, en meteen een hoop data erop gezet (iso\'s, setup files, en mijn backup). Vandaag besloten om er maar eens een partitie van te maken. Dus ik met PM8.0 de taak gestart, en na opstarten begint de procedure. Na 31% houd hij er doodleuk mee op. Heb 5 minuten gewacht, geduldig dat ik ben *-) . Toen was ik het zat en trok de firewire kabel eruit, waarmee de schijf communiceerd. Meteen start de computer opnieuw op, ik stop snel de kabel terug. In Windows: normale opstartprocedure, niets meer van PM te merken. Ik naar deze computer: Geen externe HD meer. Ik naar PM, geen 2e harde schijf meer :-S .\r\nTrek nogmaals de kabel eruit, zet de schijf uit, doe de kabel er weer in en de schijf weer aan: Gelukkig, Windows ziet de schijf weer! Dubbelklikken op H:, WIndows kan niet van dit medium lezen!!! Oeps...\r\nDus maar even GetDataBack for NTFS \"gekocht:\" ;-) en die losgelaten op de schijf. Totaal 3 uur werk, waarvan hij er nu nog een te gaan heeft. Even afwachten wat daar uit komt, ik hoop dat nog een hoop terug te halen is. Anders moet ik alles weer opnieuw \"kopen\" (lees: downloaden :-$ ).\r\nEn natuurlijk kijken hoe ik die schijf weer aan de gang krijg, hopelijk is format een oplossing, want anders weet ik het ook niet. (cry) \r\nIk ben vanavond weer van de straat :-)
Link naar reactie
[quote=kater]Goedenavond, mijn eerste werkdag van de week zit er wer op. Nog 4 dagen en dan weer weekend.\r\n\r\nVoorstel nieuwe werkweek.\r\nEerst de week van 7 dagen veranderen in een week van 8 dagen.\r\nDan net als nu 5 dagen werken en een weekend van 3 dagen. :lol: \r\n\r\nSnappie, ik kom vaak om 17.45 op het station in Amersfoort en zie dan de trein naar Ede-Wageningen staan. Misschien heb ik jou dan ook al een keer gezien. \r\nMij kan je herkennen aan een zwarte tas. :lol: :lol: :lol: ;-)[/quote]\r\n\r\nHeb alweer een midweek weekend: morgen en overmorgen vrij (H)
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin]Aaaaaaaarrrrrrrgggghhhhh!\r\n(sorry, zal het even uitleggen :-P )\r\n\r\nIk heb sinds kort een externe HD van 250 gieg gekocht, en meteen een hoop data erop gezet (iso\'s, setup files, en mijn backup). Vandaag besloten om er maar eens een partitie van te maken. Dus ik met PM8.0 de taak gestart, en na opstarten begint de procedure. Na 31% houd hij er doodleuk mee op. Heb 5 minuten gewacht, geduldig dat ik ben *-) . Toen was ik het zat en trok de firewire kabel eruit, waarmee de schijf communiceerd. Meteen start de computer opnieuw op, ik stop snel de kabel terug. In Windows: normale opstartprocedure, niets meer van PM te merken. Ik naar deze computer: Geen externe HD meer. Ik naar PM, geen 2e harde schijf meer :-S .\r\nTrek nogmaals de kabel eruit, zet de schijf uit, doe de kabel er weer in en de schijf weer aan: Gelukkig, Windows ziet de schijf weer! Dubbelklikken op H:, WIndows kan niet van dit medium lezen!!! Oeps...\r\nDus maar even GetDataBack for NTFS \"gekocht:\" ;-) en die losgelaten op de schijf. Totaal 3 uur werk, waarvan hij er nu nog een te gaan heeft. Even afwachten wat daar uit komt, ik hoop dat nog een hoop terug te halen is. Anders moet ik alles weer opnieuw \"kopen\" (lees: downloaden :-$ ).\r\nEn natuurlijk kijken hoe ik die schijf weer aan de gang krijg, hopelijk is format een oplossing, want anders weet ik het ook niet. (cry) \r\nIk ben vanavond weer van de straat :-)[/quote]\r\nje moet oo eersteen backup maaken (proud) :lol: :mrgreen: doe ik altijd (liar) (liar) (liar) \r\nmaar ik weet hoe het is om data te verliezen had ik een jaar terug ook (allen op een oude pc met 2 GB HD maar vol belangrijke doc\'s)
Link naar reactie
@navy, is die pc nou al aangekomen? ik zag je vandaag niet bij de verzendingen zitten... :roll: \r\n\r\nAls je m nog niet hebt, en graag wilt weten waar die uithangt, stuur dan even een mailtje naar me op het bij jou bekende adres met het factuurnummer (als je dat hebt) en welke pc je hebt besteld. Dan ga ik even uitzoeken waar die blijft en zorgen dat ie bij je komt :)
Link naar reactie
Dat is er weer goed afgelopen: GetDataBack for NTFS (onthoud die naam!!!) heeft alle(!) data terug kunnen vinden. Helaas is mijn interne schijf van 60GB niet groot genoeg om alle files op te slaan, maar die filmpjes, die zie ik heus nog wel eens. Verder heb ik alles terug. Via PM de partities verwijderd, en een nieuwe Primaire partitie aangemaakt. Formatteren, en ja hoor, de schijf werkt weer volledig. Ben nu alle bestanden weer terug aan het zetten, want 921 MB vrij op C: is mij iets te weinig :-P
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]@navy, is die pc nou al aangekomen? ik zag je vandaag niet bij de verzendingen zitten... :roll: \r\n\r\nAls je m nog niet hebt, en graag wilt weten waar die uithangt, stuur dan even een mailtje naar me op het bij jou bekende adres met het factuurnummer (als je dat hebt) en welke pc je hebt besteld. Dan ga ik even uitzoeken waar die blijft en zorgen dat ie bij je komt :)[/quote]\r\nKleinprobleem: ik zit thuis en heb hier geen adres. Het is die complete PC met monitor, maar dan zonder die monitor (proud) , prijs was 299 nu komt-ie op 270, + 10 verzendkosten. De duurste van de website dus 8-| .\r\nIk neem aan dat-ie onderweg is, en misschien morgen al komt. Komt bij dat hij nog niet binnen/klaar voor verzending was toen ik bestelde.
Link naar reactie
[quote=Navy][quote=Petertjevanes]@navy, is die pc nou al aangekomen? ik zag je vandaag niet bij de verzendingen zitten... :roll: \r\n\r\nAls je m nog niet hebt, en graag wilt weten waar die uithangt, stuur dan even een mailtje naar me op het bij jou bekende adres met het factuurnummer (als je dat hebt) en welke pc je hebt besteld. Dan ga ik even uitzoeken waar die blijft en zorgen dat ie bij je komt :)[/quote]\r\nKleinprobleem: ik zit thuis en heb hier geen adres. Het is die complete PC met monitor, maar dan zonder die monitor (proud) , prijs was 299 nu komt-ie op 270, + 10 verzendkosten. De duurste van de website dus 8-| .\r\nIk neem aan dat-ie onderweg is, en misschien morgen al komt. Komt bij dat hij nog niet binnen/klaar voor verzending was toen ik bestelde.[/quote]\r\nOk, geen probleem, ik heb even alle gegevens genoteerd en zal het morgen eens even gaan navragen. Het afleveradres is in Vierlingsbeek neem ik aan?
Link naar reactie
[quote=Navy][size=7]Ja![/size]\r\nSorry dat ik even schreeuw, maar Petertje zit natuurlijk allang op zijn stage! En anders hoort hij het niet. (proud)[/quote]\r\nallang? :P rond de tijd dat jij poste, reed ik net weg van huis :lol:\r\n\r\nJe hebt e-mail op je hotmail adres en je doublefit adres. Wist niet of je die van doublefit ook thuis kon lezen, dus heb m maar naar allebei gestuurd :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...