Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Petertjevanes]Ik kreeg net trouwnens nog een leuke kettingbrief, dat ome bill ze fortuin aan het delen was :lol: :lol: :lol: \r\n[/quote]\r\nIk snap bij dit soort berichten nooit dat de schrijver met zekerheid kan zeggen dat het werkt. Hij heeft dan toch het bericht nog niet verstuurd, op het moment dat hij het schijft? Of er moeten 2 berichten in omloop zijn, maar dan gaat de \'magische\' werking er toch van af. Ik geloof ze sowieso niet, maar als er staat: \"het werkt echt, heb het zelf geprobeerd\" dan geloof ik het helemaal niet meer.
Link naar reactie
[quote=Eagle_Erwin][quote=Petertjevanes]Ik kreeg net trouwnens nog een leuke kettingbrief, dat ome bill ze fortuin aan het delen was :lol: :lol: :lol: \r\n[/quote]\r\nIk snap bij dit soort berichten nooit dat de schrijver met zekerheid kan zeggen dat het werkt. Hij heeft dan toch het bericht nog niet verstuurd, op het moment dat hij het schijft? Of er moeten 2 berichten in omloop zijn, maar dan gaat de \'magische\' werking er toch van af. Ik geloof ze sowieso niet, maar als er staat: \"het werkt echt, heb het zelf geprobeerd\" dan geloof ik het helemaal niet meer.[/quote] :lol:
Link naar reactie
[quote=elmo]Het wordt trouwens een leuk partijtje moddergooien tussen ATI en nVidia (proud) \r\n[url]http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/CrossfireTruth/1[/url][/quote]\r\n :lol: \r\n\r\nIk ben weer eens een (in mijn ogen) nutteloze opdracht aan het maken voor school. Wat wil je leren op je stage? Hoe wil je dat gaan doen, op welk niveau wil je het beheersen,wanneer heb je het gedaan, bla bla. Moet nog in versagvorm ook :-S
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...