Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Richt][quote=Navy]Niet doen hoor! Gaat je raam stuk! :lol:[/quote]\r\nHmm, .......\r\n\r\n\r\n\r\ndan doe ik eerst het raam los :lol: ,\r\n\r\nmaar ff serieus, wie weet hoe je in de bios komt? ik heb del, f_, f1 al geprobeert[/quote]\r\n\r\nKom je wel in de Bios, maar moet je een wachtwoord intypen, of kom je helemaal niet in de bios (worden die toetsen gewoon negeerd)?\r\nIn het tweede geval zou ik niet weten wat je moet doen, in die eerste kan je volgens mij de Bios resetten en dan is het wachtwoord eruit.
Link naar reactie
Heh ik zit nu een week hier op school.\r\n\r\nHeb nu al meerdere Manieren gevonden om de beveiliging te omzeilen :-P \r\n\r\nStart->uitvoeren->regedit Is niet beveiligd LOL\r\nStart->uitvoeren->msconfig->boot.ini bestand verneuqen.\r\nCtrl+alt+del is geblokkeerd, rechtermuisknop op taakbalk->taakbeheer nier :lol: \r\n\r\nRechtermuisknop->eigenschappen kom je niet in, rechtermuisknop->Nvidia beeldscherm->monitornaam->Kan je de resolutie en alles aanpassen :lol:\r\n\r\nMoet alleen nog even uitvinden hoe ik in het configuratiescherm kan komen :^) \r\n\r\nStart->uitvoeren->control.exe is geblokkeerd\r\nKan er ook niet zomaar inkomen ^o) \r\n\r\nDat moet ik nog even uitzoeken de rest is echt doodsimpel te omzeilen :-( Maak het dan even uitdagend :lol: Novell zuigt :-( \r\n\r\nDe lessen an sich zijn wel leuk :-) \r\n\r\nNjah de \'echte\' vakken dan, niet die onzin vakken als maatschappelijke blabla en nog wat onzinnige onzin +o( \r\n\r\nSisco is leuk, met virtual pc gewerkt leuk programma :-) \r\nEchte vakken zijn wel leuk, de on ict vakken zijn geen hol aan +o( \r\n\r\nEn gaten in novell zoeken is ook wel leuk :-P
Link naar reactie
Bij ons op de faculteit staat een computer in een kastje, er zit alleen zo\'n trackball bij (dus geen toetsenbord) om op de site van de universiteit te kijken. Start geeft alleen programma\'s, dus geen uitvoeren, afsluiten of iets anders. Verder is de rechtermuisknop geblokkeerd, en een aantal functies in Internet Explorer, waaronder het File menu, Extra enz.\r\nNu hebben we pas een manier gevonden op op iedere willekeurige internetsite te komen: laadt de pagina van de universiteit in, je ziet veel lettertjes (duh). selecteer nu een letter, ga naar edit -> copy. Ga nu naar de adresbalk en dan edit -> paste :-P\r\nZo hebben we even een website met wat vrouwelijk schoon ingeladen, en zijn toen wegelopen :-D . Hebben die beheerders ook weer wat te doen, het leek zo\'n goede beveiliging.
Link naar reactie
kan niet met live cd of xp instal cd booten (cry) (cry) en heb net SAM file via hijachthis verwijdert (verwijderen bij volgende opstart) en nu start ie de gebruiker niet meer,ik krijg een melding en dan word het beeld zwart ?? help (als niemand het weet dan zeg ik gewoon dat het de antivirus was die een virus wou verwijderen en daarvoor overnieuw opstarten moest)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...