Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=nybble]Je hebt hier veel geleerd merk ik, Hellolo 8-| :-P \r\nMaar nu mag je wel naar bed hoor, ik neem de boel hier weer over. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nGoed van me he :mrgreen: \r\n\r\n\r\n\r\nGrrrrrrrrrrrr Stomme (*_%@&*(_%#*_&% m Oke het ging zo 8-| \r\n\r\nIk kon geen verbinding krijgen met mijn draadloos netwerk en mijn dell bak (gister geformateerd, nu netwerk weer werkende krijgen).\r\n\r\nWindows geeft aan dat ik geen netwerkverbinding heb, maar toch kan ik in vrijwel elke pc in het netwerk komen en heb ik internet :roll: \r\n\r\nKan ik niet in die van mijn pa komen, hij komt er even bij kijken , begint hij met een preek, blablabla ik weet niet hoe jij het hebt ingesteld enzv, gaat hij naar beneden, zegt \'ie; mijn computer staat uit\r\n\r\n)(@*(_#$^@#_$&*^@#_$^*_@#^*(_@^_*^GRRRRRRRRRr zeg dat dan even eerdeer :-@ \r\n\r\nSJonge jonge :-S \r\n\r\n[quote=Petertjevanes][quote=hellolo]Gebruiken ze bij jouw op school ook novell ( +o( ) [/quote]\r\n\r\nNee, wij hebben een mooi windows 2000 netwerk, met server, inlogaccount, netwerkschijf enzo :P[/quote]\r\n\r\nWees blij, novell brrr Ergste software aller tijden :-( 9 van de 10 keer als je inlogt zegt novell dat je username al ingelogd is, je kan het PVD uitzetten in taakbeheer (op mijn oude school wel iig :mrgreen: ) en ik kan zelfs vanuit mijn account in regedit komen aaaargh!\r\n\r\nBen ik de enige die dat achterlijk vind?\r\n\r\n[quote=reintje]Zucht... we leven echt in het computertijdperk....\r\nMijn dochter (9) kijkt TV.... \"Mam.... de TV is vastgelopen!\"... :-|[/quote]\r\n\r\n :mrgreen: Lol ze leren het zo snel :lol:
Link naar reactie
novell had ik op me middelbare school, nooit echt problemen mee gehad. Lol, kan je maar 1x met je username inloggen bij novell? Met win 2k kun je op 3 pc\'s tegelijk :P, meer misschien ook wel, maar dat heb ik niet geprobeerd.\r\n\r\nVerder hebben we alle pc\'s al in onze macht, ik heb een leuke virtuele windows cd, opstarten, sam file naar floppy kopieren, op de HD verwijderen. Zo verwijder je het administrator password :D, floppy mee naar huis, thuis de sam file decrypten, en je hebt het password van alle pctjes, want die geven ze natuurlijk neit allemaal een ander password (proud) . Zo kan men keyloggers installeren enzo, toets accounts, [url=http://www.ecdl.nl]ecdl[/url], [url=http://www.aries.net]aries[/url] hacken :P Wat een lol hadden wij toch op school :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
Zojuist een nieuw projectje van mezelf afgerond: Remote installation services.\r\n\r\nZo kun je dmv een windows 2000/2003 server en een netwerkkaartje in de client die booten vanaf het lan ondersteund, windows installeren op de client, zonder dat je er een floppy of cd in hoeft te stoppen. Erg handig om bijvoorbeeld een[url=http://fruttenboel.verhoeven272.nl/HPepc/hpepc01.jpg]HP E-pc[/url] zonder floppy of cd-rom drive te installeren, wat ik dus ook bij mijne heb gedaan (proud) Ik gebruik hem als servertje. Had er eerst windows 2000 proffesional op staan, maar dat beviel niet helemaal goed, hij was weer toe aan een reinstall, en heb toen meteen windows 2003 server standaard edition NL eropgezet :)\r\n\r\nSommige van jullie waren geinterresseerd hoe je nou een administrator account van win 2k/xp/server \"hackt\", dit doe je als volgt:\r\n\r\nTen eerste heb je toegang nodig tot de schijf waarop windows geinstalleerd staat, incl alle rechten.(om te verwijderen enzo) Als het een FAT32 partitie is kan dat dus vrij simpel vanuit ms-dos, maar 90% kans dat het een ntfs schijf is, die je dus niet onder dos kunt benaderen. NTFS partities kun je het beste benaderen vanuit knoppix, een andere windows installatie, of een virtuele windows xp cd. Ik heb de virtuele XP cd gebruikt, werkt prima. \r\nJe hebt nu toegang tot de schijf waar windows staat geinstalleerd. Ga naar windows\\system32\\config\\ je vind hier het bestandje SAM, zonder excentie. Door dit bestand te verwijderen, erease je het administrator password, en verwijder je alle locaale users!
Link naar reactie
[quote=nybble]Het eerste gedeelte van het verhaaltje snap ik niet helemaal. :^) \r\n\r\n[quote]Zo kun je dmv een windows 2000/2003 server en een netwerkkaartje in de client die booten vanaf het lan ondersteund, windows installeren op de client, zonder dat je er een floppy of cd in hoeft te stoppen[/quote]\r\n\r\nWat bedoel je hier?[/quote]\r\n\r\nMag ik es testen of ik het wel begrijp?\r\n\r\nPetertje heeft dus een PC zonder floppy drive of CD station, maar wil daarop wel een OS installeren. Dat doet hij dan door de desbetreffende PC (waarin een netwerkkaartje zit die booten vanuit een netwerk ondersteund) in het netwerk te hangen met zijn server.....om vanaf de server Windows te installeren.....
Link naar reactie
[quote=Petertjevanes]Zojuist een nieuw projectje van mezelf afgerond: Remote installation services.\r\n\r\nZo kun je dmv een windows 2000/2003 server en een netwerkkaartje in de client die booten vanaf het lan ondersteund, windows installeren op de client, zonder dat je er een floppy of cd in hoeft te stoppen. Erg handig om bijvoorbeeld een[url=http://fruttenboel.verhoeven272.nl/HPepc/hpepc01.jpg]HP E-pc[/url] zonder floppy of cd-rom drive te installeren, wat ik dus ook bij mijne heb gedaan (proud) Ik gebruik hem als servertje. Had er eerst windows 2000 proffesional op staan, maar dat beviel niet helemaal goed, hij was weer toe aan een reinstall, en heb toen meteen windows 2003 server standaard edition NL eropgezet :)\r\n\r\nSommige van jullie waren geinterresseerd hoe je nou een administrator account van win 2k/xp/server \"hackt\", dit doe je als volgt:\r\n\r\nTen eerste heb je toegang nodig tot de schijf waarop windows geinstalleerd staat, incl alle rechten.(om te verwijderen enzo) Als het een FAT32 partitie is kan dat dus vrij simpel vanuit ms-dos, maar 90% kans dat het een ntfs schijf is, die je dus niet onder dos kunt benaderen. NTFS partities kun je het beste benaderen vanuit knoppix, een andere windows installatie, of een virtuele windows xp cd. Ik heb de virtuele XP cd gebruikt, werkt prima. \r\nJe hebt nu toegang tot de schijf waar windows staat geinstalleerd. Ga naar windows\\system32\\config\\ je vind hier het bestandje SAM, zonder excentie. Door dit bestand te verwijderen, erease je het administrator password, en verwijder je alle locaale users![/quote]\r\n\r\nMe heeft ook nog een virtueel winxp cd\'tje liggen toevallig (6) \r\n\r\nKan interessant worden :mrgreen: \r\n\r\nPfff rot netwerk daar zeg :-S \r\n\r\nPrutserige systeembeheerders, %80 had nog geen eigen partitie :-S \r\n\r\nOp 7 van de 10 pc\'s crashed elk programma binnen minuten -_-\r\n\r\nVreselijk
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...