Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

hey gamers, wel on topic blijven hoor :mrgreen: :lol: \r\n\r\nik kreeg net een buurvrouw op bezoek, die graag wil leeren omgaan met computers en de basis termen wil leeren en wil weeten hoe je met internet moet omgaan\r\nis er ergens op internet een cursus tevinden waar in dat alles makelijk voor mijn buurvrouw, van ik schat 80 jaar, word uit gelegt\r\n\r\nmag linux of windhoos zijn, ik moet tog nog een computer voor haar bouwen, dus of ze nu met linux of windows begind maakd niet uit, als ze probleemen krijgt kan ik het wel weer oplossen of het nouw linux of windhoos is.
Link naar reactie
Nog eentje Richt: [url]http://www.omewil.nl/artikelen/internet.html[/url]\r\n\r\nJe kunt iemand het beste het zelf maar laten doen..., surfen en mailen, dat spreekt veel meer aan. Ga er zelf ff bijzitten en beantwoord vragen. Hier hebben ze in de Bieb boeken van bijv. Addo Stuur gericht op een doelgroep. Bijv. Windows XP voor senioren, maar ook specifiek voor het internet. Heel eenvoudig en stap voor stap uitgelegd.
Link naar reactie
[quote=reintje]\r\nJe kunt iemand het beste het zelf maar laten doen..., surfen en mailen, dat spreekt veel meer aan. Ga er zelf ff bijzitten en beantwoord vragen. Hier hebben ze in de Bieb boeken van bijv. Addo Stuur gericht op een doelgroep. Bijv. Windows XP voor senioren, maar ook specifiek voor het internet. Heel eenvoudig en stap voor stap uitgelegd.[/quote]\r\n\r\nja daar dacht ik ook aan, ze hoeft natuurlijk niet te weeten wat het register is, dat weet de gemidelde winhoos gebruiker toch niet.\r\n\r\nwat ze moet weeten is:\r\n-de basis termen (hard- en software bvb)\r\n-texst verwerken, internetten, en mischien e-mailen.\r\n-opstarten en afsluiten natuurlijk :mrgreen:
Link naar reactie
[quote=Richt][quote=reintje]\r\nJe kunt iemand het beste het zelf maar laten doen..., surfen en mailen, dat spreekt veel meer aan. Ga er zelf ff bijzitten en beantwoord vragen. Hier hebben ze in de Bieb boeken van bijv. Addo Stuur gericht op een doelgroep. Bijv. Windows XP voor senioren, maar ook specifiek voor het internet. Heel eenvoudig en stap voor stap uitgelegd.[/quote]\r\n\r\nja daar dacht ik ook aan, ze hoeft natuurlijk niet te weeten wat het register is, dat weet de gemidelde winhoos gebruiker toch niet.\r\n\r\nwat ze moet weeten is:\r\n-de basis termen (hard- en software bvb)\r\n-texst verwerken, internetten, en mischien e-mailen.\r\n-opstarten en afsluiten natuurlijk :mrgreen:[/quote]\r\n\r\nEn laat haar kennismaken met Google of nog beter misschien Soople....\r\nAls mevrouw nog fam en vrienden heeft in Ned. is emailen voor haar geweldig hoor. Laat haar zien hoe je plaatjes zoekt op het net, dat vinden ze ook vaak leuk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...