Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,\r\n\r\nIk dacht \"Ik kom ook maar weer eens eventjes mijn neusje laten zien.\"\r\nWel: Hier issie dan: (liar) \r\n\r\nMaar ik dacht dus dat ik maar eens even kwam kijken. (H)\r\nMijn computer deed het niet :-S.\r\nDat kwam zo:\r\nIk wou Debian installeren, en ik doe de CD in mijn CD-drive.\r\nDan komt er zo\'n schermpje dat mijn harde-schijf niet goed is\r\ngeformatteerd :-(.\r\nIk klik op \"Volgende\", krijg ik een hele lijst waaruit ik moet\r\nkiezen hoe ik mijn harde-schijf wil formatteren.\r\nDus ik kies op hoop van zegen er eentje uit :^, en klik weer\r\nop \"Volgende\". \r\nVervolgens begint hij mijn harde-schijf te formatteren.\r\nDat vind ik niet erg, maar daarna startte ik mijn computer op-\r\nnieuw op om te kijken of Debian het al deed.\r\nVervolgens begint het installatieproces weer van voor af\r\naan :-|!!!\r\nIk weet dacht dus: Laat maar zitten, anders moet ik [b]alle[/b]\r\nmogelijkheden om te formatteren uitproberen!\r\nMaar nee, daar heeft meneer (ik dus :-p) geen zin in :mrgreen:!\r\nDus ik CD eruit halen, van HD booten, en vervolgens zegt mijn\r\ncomputer: \"Besturingssysteem niet gevonden.\"\r\nIk dus kijken of ik mijn HD weer terug kan formatteren vanuit\r\nDOS, maar dan kan hij de HD niet meer vinden :-S.\r\nIk vanuit Debian proberen, zegt hij iets van \"Er is geen harde-\r\nschijf aangetroffen op uw systeem. Een harde-schijf is nood-\r\nzakelijk voor het draaien van Debian op uw systeem.\"\r\nIk dus een nieuwe HD kopen (40 GB - was de kleinste), en die \r\nerin stoppen. Vervolgens de oude HD (80 GB) eruit halen, en \r\nop de nieuwe (van 40 GB dus :-)) Windows installeren (met mijn\r\nminder-legale :-$ CD).\r\nDaarna heb ik weer die oude harde-schijf erin gestopt, en vanuit\r\nWindows die oude weer geformatteert naar NTSF.\r\nIk opnieuw opstarten, staat er ineens nog een harde-schijf bij\r\nin Deze Computer! (In totaal dus 3: mijn oude (80 GB), mijn\r\nnieuwe (40 GB) en een die er niet is (ook 80 GB).\r\nIk dus die harde-schijf die er niet is, maar er toch eigenlijk\r\nook wél is (:mrgreen:) verwijderen vanuit DOS, en dan issie weg.\r\nHeb er nu dus nog twee.\r\nMaar dat was dus de geschiedenis over mijn kaduke computer.\r\n\r\n\r\nEn nog even wat aan Reintje vragen:\r\nWil je een paar titels van nummers hier neerzetten?\r\nDan kan ik ze downl... eeh... kopen :-$.\r\n\r\nDat was dus mijn \'preek\': Heb helemaal zere vingers! (cry)
Link naar reactie
  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

# * Tracks:\r\n# Skeletom\r\n# Zit je lekker?\r\n# Hellix\r\n# Coming out\r\n# Klomp dogs\r\n# Wa bé bara boure\r\n# Paleistuinkabouter\r\n# Drum machinery\r\n# Hodoku\r\n# Krabben\r\n# Cooking a turkey\r\n# Good & evil\r\n# Stokpaerd\r\n# TRots SCHommelen\r\n# Sambaatch\r\n\r\n@ Reintje: Bedankt. (F)
Link naar reactie
[quote=reintje]Yo... Maar geript is ie vast zo leuk niet. Het is een theatershow met uiteraard veel bombarie en conferences van Zuiderwijk.... Zeer de moeite waard.....[/quote]\r\nIk ben het helemaal met je eens Reintje, een absolute aanrader[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img275.echo.cx/img275/1039/remusictambourhl2hu.gif[/img][/URL]......geweldig! (Y)
Link naar reactie
[quote=nybble][quote=redder_in_nood][quote=reintje]Was in 2001[/quote]\r\n\r\n (cry) (cry) (cry) (cry) (cry) (cry) (cry) \r\n (B)[/quote]\r\n\r\nGa je nou je verdriet verdrinken? :-|[/quote]\r\n\r\nMoet toch wat doen.\r\nHeb nu wel genoeg gedronken, dus nog maar een paar taarten erbij!\r\n (^) (^) (^) En nog drie voor jou: (^) (^) (^).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...