Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 19,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    19117

[quote=Thijs]Grolsch is geen bier, je hebt Grolsch en je hebt bier en grolsch is ranzig[/quote]\r\nEen echte bierkenner zou dat nooit zeggen.\r\nIk heb nu Heineken, was verleden keer in de aanbieding, maar ik vind Grolsch lekkerder.\r\nKijk Bavaria en vooral die vele super goedkoper merken, dat is geen bier. Ik drink dan liever een biertje minder, slootwarter kan je ook gratis drinken. Dat super goedkope bier, dat is pas ranzig, dat is slootwater. Oftewel het recept is van professor S. Lootwater. :lol: :lol: (proud)
Link naar reactie
[quote=kater][quote=redder_in_nood][quote=pcidee]Sta vandaag even stil bij de Paus,[/quote]\r\n\r\n[url]www.pausdood.tk[/url]\r\nDaar kan je de nabestaanden condoleren.\r\nDe link is een beetje hard ([url]www.pausdood.tk[/url]), maarja.[/quote]\r\nDan nemen we toch eerst een Grolsch en daarna pas kijken. :lol:[/quote]\r\nNeem dan tenminste nog Heineken.\r\nGrolsch is geen drinken.\r\nDat zou ik alleen drinken als ik 6 1/2 week in de woestijn zit zonder iets te drinken.\r\n[img]http://www.brewpalace.com/BeerImages/Heineken-tarwebock_wheat_bock.jpg[/img]
Link naar reactie
Kater, dan heb ik een voor jou trieste mededeling: Bavaria (heet niet voor niets zo: bier wordt gebrouwen zoals het hoort en zoals de vakmensen in Beieren (Bavaria) het al eeuwen doen) heeft een contract getekend: op alle stations waar bier verkocht wordt, verkopen ze binnenkort uitsluitend nog Bavaria. En niet omdat het goedkoop is (Bavaria en Grolsch, met je ogen dicht proeft zelfs een kenner geen verschil), maar omdat het gewoon goed bier is. Als je de portemonnee van de grootaandeelhouders van Grolsch wilt blijven spekken: prima. Bavaria kost nu eenmaal minder omdat het niet meer hóeft te kosten. Alles wat je voor Grolsch méér betaald dan voor Bavaria betaal je alleen voor de naam! Maar ja, veel mensen denken nu eenmaal dat, hoe meer ze betalen, hoe beter het is. En telkens komen de goedkope(re) merken als beste uit de bus!\r\nVraagje: hèb je eigenlijk ooit Bavaria gedronken?
Link naar reactie
[quote=Navy]Kater, dan heb ik een voor jou trieste mededeling: Bavaria (heet niet voor niets zo: bier wordt gebrouwen zoals het hoort en zoals de vakmensen in Beieren (Bavaria) het al eeuwen doen) heeft een contract getekend: op alle stations waar bier verkocht wordt, verkopen ze binnenkort uitsluitend nog Bavaria. En niet omdat het goedkoop is (Bavaria en Grolsch, met je ogen dicht proeft zelfs een kenner geen verschil), maar omdat het gewoon goed bier is. Als je de portemonnee van de grootaandeelhouders van Grolsch wilt blijven spekken: prima. Bavaria kost nu eenmaal minder omdat het niet meer hóeft te kosten. Alles wat je voor Grolsch méér betaald dan voor Bavaria betaal je alleen voor de naam! Maar ja, veel mensen denken nu eenmaal dat, hoe meer ze betalen, hoe beter het is. En telkens komen de goedkope(re) merken als beste uit de bus!\r\nVraagje: hèb je eigenlijk ooit Bavaria gedronken?[/quote]\r\nIk moet je nu echt teleurstellen, maar het verschil tussen Amstel, Heineken, Grolsch, skol, en Bavaria proef je heel goed. Bavaria is niet echt slecht, maar ik lus het niet. En dat hele super goedkope slootwater helemaal niet en dat proef je ook. (B) (B) (B)
Link naar reactie
heineken de beste (proud) (proud) (proud) ik kom ff niet meer bij dit merk is dus echt (N) .... kijk Grolsch das een lekere pint...maar omdat ik dicht bij de belgische grens woon denk ik toch meer aan Palm of jupiler....of het in eigen stad gebrouwen la trappe trapistenbier......\r\n\r\nmaar ja als je er meer als 10 ophebt maakt het merk ook niet veel meer uit...\r\n\r\nen ook al is heineken (N) de afkorting is wel ok\r\nHij En Ik Nemen Elke Keer Een Nieuwe\r\n\r\nen nu ga ik een (B) halen.........burp
Link naar reactie
[quote=fdu]heineken de beste (proud) (proud) (proud) ik kom ff niet meer bij dit merk is dus echt (N) .... kijk Grolsch das een lekere pint...maar omdat ik dicht bij de belgische grens woon denk ik toch meer aan Palm of jupiler....of het in eigen stad gebrouwen la trappe trapistenbier......\r\n\r\nmaar ja als je er meer als 10 ophebt maakt het merk ook niet veel meer uit...\r\n\r\nen ook al is heineken (N) de afkorting is wel ok\r\nHij En Ik Nemen Elke Keer Een Nieuwe\r\n\r\nen nu ga ik een (B) halen.........burp[/quote]\r\nEn ook proeft dus verschil.\r\nHeineken is een gemiddelde biersmaak, heeft Heineken bewsut gedaan. (is niet erg hoor).\r\nEn misschien bedoelen ze dat wel, na een stuk of 10 proef je geen verschil meer, kan je net zo goed water gaan drinken. :lol: :lol: :lol: :lol: (proud) ;-) \r\n\r\nIk kom wel eens ergens waar ze Bavaria hebben en ik vind de eerste niet lekker en de laatste ook niet. Soms neem ik thuis dan nog even een lekker biertje en dat proef je zelfs dan nog. (proud)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...