Ga naar inhoud

Whirlpool Indiana A wordt niet warm


Aanbevolen berichten


Nog ter aanvulling: als het verwarmingselement bedoeld wordt, die heb ik getest. De droger is al een keer kapot geweest binnen de fabrieksgarantietermijn. Degene die de reparatie heeft uitgevoerd heeft een nieuw verwarmingselement erin gedaan en de oude achtergelaten met de opmerking dat die in elk geval niet kapot was.Ik heb de elementen omgewisseld en het resultaat is hetzelfde: hij wordt heel even warm en dan koud en blijft koud.
Link naar reactie

Die "oneindige" moet niet oneindig zijn maar bij 25 graden ongeveer 11,5 KOhm en bij 60 graden ongeveer 3,3 KOhm.Ik ga er vanuit dat het lucht circuit niet verstopt zit anders stopt hij en inderdaad na een paar minuten mee...Als dat goed is blijft eigenlijk alleen maar de elektronica module over.Controleer deze op losse contacten en dan met name bij de relais K1, K4 en K5.
Link naar reactie

Mmm, ik heb de weerstand nog eens nagekeken en de waarden die jij noemt, kloppen. Daar had ik me in vergist door de multimeter niet juist te gebruiken. Ik heb naar de printplaat gekeken en gekeken of er iets los zou kunnen zitten dan wel geen contact maakt op K1, K4 en K5, maar de contactpunten die ik zie, zijn goed verbonden met de printplaat.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...