Ga naar inhoud

Mening over de nieuwste Michael Jackson CD


anoniem

Aanbevolen berichten

@The Dragon Begrijp ik goed, dat je het dan niet eens bent, met de kritiek in de Telegraaf? [quote:d6ebac5f75="PS"]Ik sta daar niet gek van te kijken, de laatste goede cd van Michael Jackson is sowieso van begin jaren '90. [/quote:d6ebac5f75] Bedoel je alle albums die Michael Jackson uitbracht, voor die schandalen uit 1993. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_%28zanger%29
Link naar reactie
[quote:d9bcb29d43="jolo"]@The Dragon Begrijp ik goed, dat je het dan niet eens bent, met de kritiek in de Telegraaf? [quote:d9bcb29d43="PS"]Ik sta daar niet gek van te kijken, de laatste goede cd van Michael Jackson is sowieso van begin jaren '90. [/quote:d9bcb29d43] Bedoel je alle albums die Michael Jackson uitbracht, voor die schandalen uit 1993. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_%28zanger%29[/quote:d9bcb29d43] @ Jolo , Ik heb de cd nu een paar keer afgespeeld en beluistert en vind het prima muziek.Dus de kritiek deel ik i.d.d niet.
Link naar reactie
[quote:5a342b30be="jolo"]Bedoel je alle albums die Michael Jackson uitbracht, voor die schandalen uit 1993. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson_%28zanger%29[/quote:5a342b30be] Persoonlijk zie ik die schandalen los van de muziek, maar idd is Dangerous de laatste echt goede cd. Daarna zoals je in het overzichtje ziet vooral geheel of gedeeltelijke Best offs en vooral nieuwe nummers die mij onbekend zijn. Ik ben overigens ook geen die hard Jackson-fan, met Bad, Thriller en Dangerous heb je al het goede werk van de man in huis.
Link naar reactie
Ik ben er niet zeker van of je dit los kunt zien van de schandalen. Want in die Wikipedia hyperlink staat toch bij die schandalen [quote:141d4fb6e5] Daar stond tegenover dat hij zeer lange pauzes nam tussen opeenvolgende albums, waardoor de aandacht voor zijn muziek steeds weer verslapte. [/quote:141d4fb6e5] Het lijkt me aannemelijk dat Michael Jackson zonder die schandalen, meer albums had kunnen maken. En wellicht ook van een betere kwaliteit.
Link naar reactie
Geldklopperij op iemands overlijden, muzikaal een flop, commercieel ook hoop ik. Zijn muziek was de laatste 20 jaar zo bagger geworden dat ie er zelf bleek van uitsloeg :D Helaas had hij maar hersenen van een kind, anders had ie hij zijn leven wel anders aangepakt. Of hoe kan je van dom en onwetendheid ten onder gaan. [url]http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1345520/last[/url]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...