Ga naar inhoud

Computerbeurzen overleden in Nederland


anoniem

Aanbevolen berichten

Hoi iedereen, Jammer genoeg kreeg ik van de week een mailtje binnen van pcdumpdag dat hun in 2010 geen computerbeurzen meer gaan organiseren wegens teruglopende bezoekersaantallen en stijgende huurprijzen. Nu is er naar mijn weten dus totaal geen enkele computerbeurs meer in Nederland te vinden die je serieus mag noemen. De hcc dagen (zo noem ik het gemakshalve nog maar eventjes) heeft ook geen handel meer jammer genoeg en is maar 1 keer per jaar. Nu is mijn vraag weten jullie eventueel goede computerbeurzen in België en in Duitsland? Uiteraard allebei het liefste net over de grens met Nederland, maar iets verder weg mag ook nog wel Duitsland tot het niveau van Essen bijvoorbeeld. Baal er wel van dat de pcdumpdag er niet meer komt dit jaar. Ik was iedere keer een trouwe bezoeker en kocht toch altijd wel het een en ander. Weten jullie toevallig leuke sites uit Duitsland/ België waar een overzicht staat op de computerbeurzen die daar georganiseerd worden?
Link naar reactie
niks internet, de computer is geen beurs meer waard omdat het een volwaardig product is geworden dat je gebruikt en op iedere hoek van de straat kunt kopen ipv iets dat alleen techneuten bij een paar specialisten kunnen vinden. De gemiddelde consument koopt gewoon een massa-product van HP/Acer/Dell bij de eerste de beste Liddl/Aldi/Mediamarkt die het ding in de aanbieding heeft. Het zijn in zekere zin de hobbyisten zelf die de beurzen de nek om hebben gedraaid. En daarnaast is de tijd van de grote vernieuwingen al jaren voorbij. Je hoeft het nieuws van de CES afgelopen jaren maar te lezen om dat in te zien, als je het nieuws al kunt vinden tenminste.
Link naar reactie
Deze mail kreeg ik afgelopen vrijdag binnen: [b:190d835f5e] Beste bezoekers van de PC Dumpdagen. Door het teruglopende bezoekers aantal en de steeds hogere huurprijzen zijn wij helaas genoodzaakt de PC Dumpdagen (voorlopig) stop te zetten. De site blijft in de lucht, als wij toch nog een beurs gaan organiseren zal dat kenbaar worden gemaakt op deze website. Voor nu heel erg bedankt voor al de jaren en hopelijk tot ziens! PC dumpdag BV Luc Sala/ Jennifer Smit [/b:190d835f5e]
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Weet het uiteraard dat alles via internet makkelijk te vinden is. Maar op een beurs heb je toch alles duidelijk bij elkaar, zie je nog wel eens wat dingen van dat is leuk, kan ik ook wel gebruiken, terwijl je dit niet of nauwelijks spontaan tegen komt op internet. En op een beurs kan je het gelijk bekijken, makkelijk info vragen enz. En je komt er nogal eens wat bekende tegen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Cebit is een beurs voor de industrie ... als consument heb je daar niks te zoeken en je kunt er niks kopen (behalve ontzettend gore dure broodjes koude schnitzel). Bovendien zie je op die beurzen ook de resultaten van een industrie die vrij weinig innovaties heeft laat staan dat men die tot aan een specifieke beurs bewaard.
Link naar reactie
  • 8 maanden later...
[quote:4a3870e692="JaFO"]Cebit is een beurs voor de industrie ... als consument heb je daar niks te zoeken en je kunt er niks kopen (behalve ontzettend gore dure broodjes koude schnitzel).[/quote:4a3870e692] Met school ben ik een aantal jaar geleden bij het Cebit geweest in Hannover. Ook al was ik student (ICT opleiding) ik vond het echt helemaal niets daar. Veels te groot, veel chinezen/japanners. Heel veel spul wat je daar kon zien was "voor de heb" wat ik echt niets aan vond. Ik vond echter de duitse broodjes frikadel wel heel erg smakelijk ;)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...