Ga naar inhoud

Ergernissen


anoniem

Aanbevolen berichten

  • Reacties 46
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Dit gaat echt niet goed hier. Ik denk dat een slotje gepast is. Maar voor het slotje wil ik even zeggen waar ik me aan erger: dat ik op iemand reageer, en die vervolgens niks terug zeg omdat die weet dat hij niet gelijk heeft. Ik zal geen namen noemen, he Steeldevil. Ik heb een paar van jouw posts gelezen en uit jouw komt ook niet veel zinnigs. owja : ''Moest het even kwijt'' MVG
Link naar reactie
Niks slotje, dat is veels te easy way out. Het topic gaat vanaf HIER gewoon verder zoals het hoort (geen gehuil over wie wel en niet mod is aub dat is niet relevant) Ik erger me (rubriek algemeen) aan als het gaat regenen net die ene keer dat je met de fiets ergens leuks heen wil gaan :evil: Zowieso 'het weer' is vaak een bron van iritatie :?
Link naar reactie
Iets waar de ene persoon zich dood aan ergert is voor een ander muggezifterij. Verder loop je bij sommige ergernissen het risico dat mensen zich persoonlijk aangesproken voelen. Om die redenen heeft dit onderwerp de neiging uit de hand te lopen. Denk daaraan en hou je in, dan kan dit topic open blijven. p.s. Als je een betekenisvolle discussie zoekt, ga dan snel door naar een andere thread.
Link naar reactie
[quote:8dd9e5d7fa="NHubregtse"]Dit gaat echt niet goed hier. Ik denk dat een slotje gepast is. Maar voor het slotje wil ik even zeggen waar ik me aan erger: dat ik op iemand reageer, en die vervolgens niks terug zeg omdat die weet dat hij niet gelijk heeft. Ik zal geen namen noemen, he Steeldevil. Ik heb een paar van jouw posts gelezen en uit jouw komt ook niet veel zinnigs. owja : ''Moest het even kwijt'' MVG[/quote:8dd9e5d7fa] Haha :lol: Ohja, als iemand niet iets zegt, betekent dat niets. Introverte/extroverte mensen, online/offline users. Soms is het verstandiger om niets te zeggen, maar aangezien je weer erover begint leg ik het je uit. Maar jou gelul dat slaat echt nergens op.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...