Ga naar inhoud

nou breekt mijn klomp


anoniem

Aanbevolen berichten

Haha, ja veel gekker kan het niet meer worden denk ik :P Trouwens vrijdag is hij te horen op Radio 538 (niet om reclame te maken :P ) Vandaag hadden ze (weet niet meer wie) het er al over dat hij overmorgen in de uitzending (zal wel de top 40 zijn...) komt en zijn nummer laat horen. We zijn natuurlijk allemaal reuze benieuwd... :roll:
Link naar reactie
Voor wie die fantastische scene bij jensen gemist heeft hebben we [url=http://youtube.com/watch?v=HyICm2y8XWM]Youtube[/url] Ik gok dat [url=http://youtube.com/watch?v=L6g2UZf2LcY]dit[/url] dat nummer van hem is. Moet eerlijk zeggen dat ik een erger nummer verwacht had... Al zal ik dit ook niet vrijwillig nog een keer draaien.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:fa0bfa6bb9="gerben"]Ach, soms schoppen dergelijke gasten het zelfs tot president. Kijk maar naar Boris Jeltsin. :) http://www.youtube.com/watch?v=9e2lV0ar1Gc Hup met de beentjes.[/quote:fa0bfa6bb9] Je wilt toch niet in alle ernst een mallotige nitwit als Nawijn vergelijken met een historische figuur als Jeltsin. Een man die toen de nood op zijn hoogst was persoonlijk op een tank sprong om een staatsgreep in een nucleaire grootmacht als Rusland te verijdelen?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...