Ga naar inhoud

Hier ben ik niet zo blij mee, Alt.Binz...


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo ! In de laatst nieuwe C!T wordt gesproken over Alt.Binz, een programma om binaries uit nieuwsgroepen mee te downloaden. Waar ik echter niet zo blij mee ben, is dat ik gratis een Trojan.Agent.ajk cadeau krijg.... [img:e6065870f2]http://i11.tinypic.com/29xdi03.png[/img:e6065870f2] Iemand anders hetzelfde probleem ? Gr, Freek
Link naar reactie
Ha die Gerben ! Ik heb even ge-googled nadat ik gepost hebt, en ik ben inderdaad niet de enige/enigste (Mijn nederlands is niet perfect): http://www.tipwereld.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=37564 Ik heb hem inderdaad van de officiele site gedownload en een besmette pc lijkt mij stug... heb hem pas een maandje geleden geformatteerd omdat alwéér een WD Schijf het begeven had... meteen maar een nieuwe kast gekocht. Gr, Freek.
Link naar reactie
Wat ik wel stom vond aan het programma was (onder Vista dan) dat als ik hem opnieuw opstarte er telkens een nieuw pictogram onder in de taakbalk verscheen. Ik wilde dat dus verbergen, dus ik hiel stug vol. maar als ik nu dus programma's wil verbergen krijg ik een hele waslijst van die altbinz te zien. Dit vind ik echt waardeloos en dus heb ik het er maar weer afgegooid.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...