Ga naar inhoud

Usenet/Newsgroups.. de verborgen schatkamer van internet ?


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo ! Sinds gisteren download ik met alle plezier van Usenet ofwel Newsgroups. Ik wist tot gisteren niet eens dat dit bestond ! Het is echt fantastisch allemaal, het aanbod en de nederlandse communities zijn er volop ! Dus, De vraag van mij aan jullie: Is/Zijn Usenet/newsgroups de verborgen schatkamer(s) van het internet ? Gebruiken jullie zelf usenet ook ? Gr, Freek
Link naar reactie
  • Reacties 43
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:e646c83db2="Idzme"]Ik heb dus wel onder een steen geleefd die bittorent heet.... :D wil graag gaan werken met usenet. Waar kan ik (op dit forum) een goede handleiding vinden om hiermee aan de slag te gaan?[/quote:e646c83db2][url]http://www.binaries4u.nl/beginners/[/url] Een uitstekende handleiding met stap voor stap uitleg.
Link naar reactie
[quote:b689b53666="Edmond Varwijk"][quote:b689b53666="THE_GAME_MEN!"]Overigens, iemand intresse in een payserver accountje delen ?[/quote:b689b53666] Ik vermoed dat dit illegaal is net als illegale software. Niet via hier dus. groetjes Edmond[/quote:b689b53666] Fout vermoed :) Tis gewoon, zoals jullie ook in de laatste C!T schreven, een nieuwsserver met een betere en hogere retentie en evt hogere snelheden. Perfect als je provider een bagger nieuwsserver heeft. ( http://www.binaries4all.nl/payservers/ )
Link naar reactie
Nieuwsgroepen waren de voorlopers van de diverse forums op het internet. C!T had volgens mij ooit eens een artikel over de allereerste browser voor wat nu het 'World Wide Web' is. Overigens mis je een heleboel als je alleen maar de binaries bezoekt. Vooral de Alt.* serie kan erger/leuker zijn dan alle off-topic secties op het 'reguliere' internet bij elkaar Alt.Wesley.Crusher.die.die ;)
Link naar reactie
[quote:2e628c5b8c="gerben"]Toch is het delen van usenet accounts meestal niet toegestaan. [/quote:2e628c5b8c] Dat klopt, al zijn er ook genoeg die het wel toestaan :) [quote:2e628c5b8c="arjant2"] Overigens vind ik dat delen niet de moeite waard. zo duur is een payserver niet![/quote:2e628c5b8c] Ben ik met je eens, echter als ik als voorbeeld neem http://www.hitnews.eu/ waar account sharing toegestaan is, Daar krijg je 10Mbits downloadsnelheid.. dat is voor mij veel te veel, daar mijn internet account beperkt is op 3Mbits.. Dus dan kan een accountje sharen wel leuk zijn :)
Link naar reactie
[quote:7ae4ddeee6="THE_GAME_MEN!"][quote:7ae4ddeee6="gerben"]Toch is het delen van usenet accounts meestal niet toegestaan. [/quote:7ae4ddeee6] Dat klopt, al zijn er ook genoeg die het wel toestaan :) [quote:7ae4ddeee6="arjant2"] Overigens vind ik dat delen niet de moeite waard. zo duur is een payserver niet![/quote:7ae4ddeee6] Ben ik met je eens, echter als ik als voorbeeld neem http://www.hitnews.eu/ waar account sharing toegestaan is, Daar krijg je 10Mbits downloadsnelheid.. dat is voor mij veel te veel, daar mijn internet account beperkt is op 3Mbits.. Dus dan kan een accountje sharen wel leuk zijn :)[/quote:7ae4ddeee6] Ik heb me nu aangemeld voor een 2 weekse trial bij hitnews, ik zal even kijken of het wat is.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...