Ga naar inhoud

windows movie maker fout!!!


Aanbevolen berichten

Sorry dat ik nog een reactie plaats maar ik wil me film opslaan normaal lukt dit gewoon en dan krijg ik de volgende foutmelding terwijl er helemaal niks aan de hand is want op de andere pc lukt het wel gewoon. en ik heb meer dan 500 gb geheugen nog over hier un foto: [url]http://www.freewebs.com/steven-productions/windows%20movie%20maker%20fout.bmp[/url]
Link naar reactie
Je moet me iets meer vertellen. Wat ben je aan het doen? me film = mijn film. Verder moet je helder Nederlands schijven en punten gebruiken in je zinnen, je kan het wel maar die staat net op de verkeerde plek, voor het woord "en" hoeft geen punt. Je moet voorstellen dat de mensen die dit lezen vreemden zijn die met je probleem aan de slag moeten.
Link naar reactie
[quote:55a25d9b73="amira"]Dit probleem doet zich voor als de bestandsgrootte van de film het beschikbare RAM-geheugen op je computer overschrijdt [url=http://support.microsoft.com/kb/814836/nl]hier[/url] staat de oplossing voor je probleem[/quote:55a25d9b73] niks van dat alles werkt het ligt niet aan de grootte van het bestand.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...