Ga naar inhoud

Geen geluid bij caputer via firewire


anoniem

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Ik ben al weken bezig om mijn dv tapes op harde schijf te zetten, maar het wil niet echt lukken. Via USB had ik wel beeld en geluid, maar het beeld was heel blokkerig. Ik heb nu inmiddels de juiste firewire kabel (na 3 pogingen), maar nu geeft hij beeld (super), maar geen geluid. Ik had de winkel al gebeld, maar het kon niet aan de kabel liggen, dus ligt het aan mij (en aan de computer). Ik heb geprobeerd te caputeren via Moviemaker, Powerdirector en Pinncale en alledrie weigeren ze geluid te produceren !!!! Wie o wie kan mij helpen !! Ik hoor graag van jullie
Link naar reactie
Kan aan je SP2 liggen; hotfix [url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=nl&FamilyID=ca0f2007-18b5-4112-8bd6-8bf4bd3130b9]hier[/url] downloaden Probeer ook te capturen met [url=http://www.scenalyzer.com/d/main.html]Scenalyzer[/url] En lees [url=http://www.videomontageforum.nl/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Number=38686&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1]dit[/url] ff door.
Link naar reactie
Het geluid is zeer waarschijnlijk wel aanwezig in de capture, ik ken geen methode of mogelijkheid om een dv video te capturen zonder audio, de twee zitten min of meer onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Je zou dat ook kunnen controlleren door de video te openen in Virtualdub ( de meest recente) en onder file/properties te kijken wat er bij de audio staat. Je zou dan meteen even kunnen proberen om de audio te exporteren met file/safe wav... en kijken of de resulterende wav af wil spelen. Ook: de tips hierboven van Johnny321 waarbij je met scenalyser kunt proberen de capture optie voor het type dv te veranderen van type 1 naar type 2 of juist andersom.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...