Ga naar inhoud

Porten van Apache (neem de tijd ervoor)


anoniem

Aanbevolen berichten

hallo mensen, Ik zit met een probleem. Ik heb een php-bundel van deze site gehaald, en daar zit een apache server bij, maar nou zit ik dus met een probleem. Ik heb een LAN-thuis netwerkje met een router (vigor 2200e van draytek). Nu maakt de router verbinding met het internet via port 80, maar er zit een soort van firewall in die alleen doorlaat waar wij naar vragen. Voorbeeld: Wij vragen een site op en de router die stuurt dat door en krijgt antwoord die laat hij dus door sturen naar mijn pc. Maar als iemand binnen om m'n server probeerd te komen, dan laat hij um niet door. Hetzelfde probleem had ik toen ik een ftpserver had geïnstaleerd. Dus als iemand binnen probeerd te komen moest hij via port 21 binnen komen. En dat deed hij dus ook niet. Nu hebben we die port ge-redirect naar 2121. Dus iemand wilt binnen komen via 21 en die word doorverbonden naar port 2121. nu heb ik dat dus ook met port 80 gedaan. Ik laat dus port 80 redirecten naar port 8080. Nu moet ik dus zien te zorgen dat apache niet naar port 80 kijkt zoals gewoonlijk maar naar 8080. Hoe doe ik dat is mijn vraag?
Link naar reactie
Hey Bill Gates, Ik heb het verandert. En in m'n explorer geeft hij ook weer dat ie is verandert. "Apache/1.3.19 Server at localhost port:8080" Maar hoe moeten anderen nu binnen komen want ik heb een paar vrienden op het net en die konden niet binnen komen. We hebben alles geprobeerd. (mijn ip = 213.10.213.14 want dat gebruiken mensen ook als ze naar mijn ftp-site gaan.) - http://213.10.213.14 - http://213.10.213.14:80 - http://213.10.213.14:8080 (ik heb hier ook nog een LAN-Netwerkje met een router ertussenin.) Wat doe ik fout?
Link naar reactie
Ik heb ook een apache server achter een vigor 2200E van draytek, Ik heb het probleem niet gehad, ik heb met de router ingesteld dat hij poort 80 openstelt naar mijn computer, redirecten en ik liet die apache server draaien en iedereen kon moeiteloos connecten, ik hoefde nix te veranderanderen in httpd.conf
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...