Ga naar inhoud

netwerk via router


anoniem

Aanbevolen berichten

Heeft de router een DHCP server? Dan geen IP nr's op de client ingeven. Als je handmatig ip nr's ingeeft, dan ook de gateway instellen (= ip nr van de router) Schijven / mappen / bestanden gedeeld? Controleer in ieder geval of de ip nr's van de beide machines in dezelfde range zitten (start - run - typ: ipconfig /all |more) en of ze in dezelfde werkgroep zitten. Suc6
Link naar reactie
Jaah die zitte allemaal goed kan ook gewoon via beide pc's op internet DHCP server is ingeschakeld ip nr's allemaal automatisch Controleer in ieder geval of de ip nr's van de beide machines in dezelfde range zitten (start - run - typ: ipconfig /all |more) en of ze in dezelfde werkgroep zitten. Dat is ook het geval Wat kan er nu nog fout zijn :-? :-?
Link naar reactie
  • 3 weken later...
  • 2 weken later...
[quote:8053e8535c="OJo"]Ik heb geprobeert met firewall uitzette maar neej hoor zien ze elkaar nog niet wat kan er dan nog fout zijn :-? :-?[/quote:8053e8535c] Heel veel! Gaat het lampje (ledje) branden als een kabel in de router/hub wordt geplaatst? Heb je de goed kabel? Heb je toevallig één van de kabels in de uplink poort gestoken? Branden de ledjes op je netwerkkaart?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...