Ga naar inhoud

Wie speelt er nog Moh:aa MP ??


Aanbevolen berichten

Wie speelt dit spel nog op internet? Ik heb namelijk soms het idee dat het een beetje minder word.. terwijl ik denk dat dit toch wel 1 van de beste spellen is die online gespeeld kan worden (UT2003 waarschijnlijk ook wel, maar dat speel ik niet)... zijn er hier nog mensen die het spelen, of in een mohaa clan zitten? Ik zelf ga vandaag of morgen in een clan, misschien eens leuk om een war te spelen :roll:
Link naar reactie
Ah ja nee, ik speel alleen AA, geen spearhead :P Spearhead zag er niet slecht uit, maar het loopt iets minder op mijn pc. Ik ga bij de 7th Cavalry Division clan, ik zal ze zo eens een bevestigings mailtje sturen :roll: lol Je kan me meestal wel in de Bokkenrijders/EAC server vinden...welliswaar onder een andere naam (ManiaxSycho :roll: :lol: ).
Link naar reactie
Mohaa AA/Spearhead mp is idd een van de betere shooters, net als sof2. Speel ook nog regelmatig Battlefield. Voor een clan heb ik eigenlijk te weinig tijd. BTW ben eigenlijk op zoek naar nog een goeie shooter, maar vind alles een beetje van hetzelfde. Heb overwogen meer een tactical aan te schaffen. Heb jij enig idee wat een goeie is????.
Link naar reactie
Als ik speel speel ik MoHAA, ik ben bang dat ik met GTA Vice City die traditie ga verbreken maar het is nog steeds mijn favo spel. Ik speel in de [url=http://mcnl.thegamehost.nl/phpBB2/portal.php][u:23695fad80]-!L|Legion clan[/u:23695fad80][/url] en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Spearhead spelen we overigens niet.
Link naar reactie
[quote:36a8fb5152="sebastiaan2003"]Ik speel het ook iedere dag, zit in de clan |BEWARE| [url]http://www.clan-beware.nl[/url][/quote:36a8fb5152] wij hadden laatst een vriendschappelijke war tegen een of andere |BEWARE| divisie, stonden we voor, kregen we van die server ineens een connection timed out te zien, wel heel toevallig :roll:
Link naar reactie
Haha, ja ik heb met mn oude clan wel eens een war gespeeld tegen BEWARE.....vet verloren :roll: haha! Niet dat ik zo slecht was natuurlijk..integendeel ;) kheb laatst trouwens ff een aantal screens gemaakt van mn scores :P misschien interesant 8) http://thenookie.xenox-design.com/1.jpg toen ik nog clanlooz was :o http://thenookie.xenox-design.com/2.jpg nu ik in =*= zit :x lol en dan is nu het moment om te zeggen: I own uR azzes! :lol: maja.... :oops:
Link naar reactie
[quote:8e68dd7dd0="sebastiaan2003"]In welke clan zit je eigenlijk???[/quote:8e68dd7dd0] [-TDC-] btw, jouw naam komt me bekent voor, die screen is zeker in Fun Fun Fun Splat 1 of 2 gemaakt? [img:8e68dd7dd0]http://www.geocities.com/menno_s_screens_en_andere_crap/mohaascore.jpg[/img:8e68dd7dd0] is al beetje oud plaatje, ik ben nu namelijk Corporaal :P
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...