Ga naar inhoud

Game zonder grenzen


Aanbevolen berichten

Morrie hoor, Misschien een foute titel voor deze post, maar kon even nix anders verzinnen wat de lading zou dekken... Ik ben zelf een enthousiast BF1942 speler, hoofdzakelijk vanwege de multiplayer opties. Nu heb ik ooit ergens gehoord van een game waarbij er zelfs geen grenzen aan de 'wereld' hangen. Een doorlopend spel waar iedereen in binnen kan vallen en mee kan gaan knallen ... weet iemand wat de naam hiervan is ??? Het lijkt me in ieder geval het uitproberen waard. Thanx!
Link naar reactie
of je moet riching de massive multiplayer games. Dat zijn multiplayer games die een gigantische hoeveelheid (100.000+) spelers aan kunnen in een vituele wereld. zoals deze bijv [url]http://www.3rdworld.cc[/url] beetje freelancer achtig [img:4460561c2b]http://www.3rdworld.cc/screens/new2/ss6.jpg[/img:4460561c2b] dit spel klinkt ook wel leuk [url]http://www.gamespot.com/pc/rpg/universeunlimited/news_6025942.html[/url]
Link naar reactie
Halo? Nu voor de Xbox alleen, maar binnenkort (zomer stond in de PC Gameplay) ook voor de pc :D Het is een Massive Multiplayer Online First Person Shooter (MMOFPS) waarin je altijd kunt "instappen", je kan in voertuigen rijden en de wereld is rond, en dus oneindig. Zou duizenden spelers moeten krijgen per server..
Link naar reactie
Ik denk dat dit je wel zal aanspreken: www.planetside.com Check it out! Als je dat hebt gedaan doe je de open-beta via www.fileplanet.com downloaden. [img:098fac1f09]http://planetside.station.sony.com/images/screenshots/ps_screenshot_492.jpg[/img:098fac1f09] [img:098fac1f09]http://planetside.station.sony.com/images/screenshots/ps_screenshot_520.jpg[/img:098fac1f09] [img:098fac1f09]http://planetside.station.sony.com/images/screenshots/ps_screenshot_562.jpg[/img:098fac1f09]
Link naar reactie
[quote:fe879ea1eb="GamesFreak"]Jeetje was is dat nou weer voor stom iets![/quote:fe879ea1eb] Waarom is dat nou weer stom? Ze willen gewoon op een fatsoenlijke manier het aantel spelers bij kunnen houden voor geldschieters... en bovendien moet het voor /enorm/ veel spellen, bv ook America's Army, etc.
Link naar reactie
Planetside kost +/- $ 13 per maand ... voor iets dat eigenlijk niets meer is dan BF1942 met een constante wereld vind ik dat toch wel erg veel. :( Diegenen die het gespeeld hebben vinden het spel wel leuk, maar de prijs is in verhouding tot zoiets als Star Wars Galaxies & Evercrack erg hoog.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...