Ga naar inhoud

C&C Generals Geen superwapens


Aanbevolen berichten

De superweapons zijn niet uit te schakelen, maar je kunt de bouwtijd van deze dingen wel enorm verlengen. Je moet dan in het bestand SpecialPower.ini de countdowntimers veranderen. De dingen waar het om gaat: SuperweaponNeutronMissile = China nuclear missile SuperweaponScudStorm = GLA scud storm SuperweaponParticleUplinkCannon = USA particle cannon Als je de waarde achter ReloadTime verandert in 3600000 doen de superweapons er een uur over voordat ze klaar zijn. Het bestand SpecialPower.ini zit ingepakt in het bestand INI.big. Om het bestand uit INI.big te krijgen heb je een BIG-extractor nodig, die kun je o.a. [url=http://www.cncden.com/cncgen_utility_downloads.shtml]hier[/url] downloaden.
Link naar reactie
[quote:570df38fef="turk2003"]haloo Bij C&C Generals kan je geen superwapoens uitschakelen. Want als je bij skirmision tegen 2 computer speel (brutal) bouwen ze snel superweapons. Kan het via een programma dat je download en de computer niet meer superwapens gebruikt. Mehmet[/quote:570df38fef] superwapens 'uit zetten' is erg makkelijk. Het kost je wel $10000 als je het te blindelings doet. Je bent USA, je maakt een airfield met 4 aurora vliegtuigen en weg superwapen.
Link naar reactie
[quote:090a847246="turk2003"]en als ze tanken heben die naar boven schieten en de f-16 haalt het niet[/quote:090a847246] nee nee die andere $2500 vliegtuigen. die gaan zo snel dat ze niet te raken zijn. als ze hun bommen gedropt hebben gaan ze echter zo traag als een slak. succes gegarandeerd, maar of ze de terugweg halen is de vraag :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...