Ga naar inhoud

Zoals Deus Ex en Max Payne?


Aanbevolen berichten

Splintercell is eigenlijk 3rd person ;) IGI 2 is een optie, maar ik vond de demo niet echt leuk. - Unreal 2, volgens sommige kort maar als je een goed systeem hebt is het wel genieten En als je al vast wilt sparen voor een nieuw systeem en flink wat geduld hebt is er nog : - Devastation, nog niet uit maar zou wel eens een goeie kunnen worden ([url=http://www.worthplaying.com/article.php?sid=9102&mode=thread&order=0]preview[/url]) - Postal 2, ook nog afwachten maar door de [url=http://www.homelanfed.com/index.php?id=12602]preview[/url] lijkt het me best wel eens leuk te kunnen zijn - Stalker:Oblivion lost ([url=http://www.homelanfed.com/index.php?id=12624]preview[/url]) (LOL, 4 unreal-engine spellen ;))
Link naar reactie
Net Return To Castle Wolfenstein uitgespeeld (zeker gezien de huidige prijs de moeite waard), en aan Soldier of Fortune II, No One Lives Forever 2 en Star Wars Jedi Outcast begonnen. Vooral No One Lives Forever is grafisch erg mooi. Ben zelf ook gek op 1st person shooters dus... Red Faction is inderdaad ook prima (3X uitgespeeld :P ), maar er zijn ook zat oudere spellen die nog zeer de moeite waard zijn. Wat te denken van Sin, King Pin, Serious Sam (I en II), Unreal (NIET de tournament), Star Trek Voyager (nu 4,95), Requiem, Gunman Chronicles, Half Life Blue Shift (7,50 bij V&D), Soldier Of Fortune I en ga zo maar door... Er zijn er zat.
Link naar reactie
[quote:66ebde25c9="JaFO"]Splintercell is eigenlijk 3rd person ;)[/quote:66ebde25c9] Hij vond spellen zoals Max Payne ook mooi en als ik me niet vergis dan is dat een 3rd person spel :roll: Maar Splinter Cell is een erg mooi spel. En de spellen die al genoemd zijn zoals NOLF (2) en SOF2 en Jedi Outcast zijn allemaal spellen waar je uren mee kan spelen. Maar ook spellen zoals GTA 3 en Mafia zijn 3rd person spellen waar je lang mee bezig bent. Kortom, genoeg mooie spellen
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...