Ga naar inhoud

Flightsim, combat


Aanbevolen berichten

De enige die ik zou aanraden is "Forgotten Battles" (de opvolger van IL2:Sturmovik) De voorloper is wel in winkels nog te koop voor een zeer laag bedrag, maar aangezien de opvolger over niet al te lange tijd te koop zou moeten zijn lijkt het me zonde om daar nu nog geld aan te besteden. Bovendien moet je voor de 'oude' versie nog wat grote patches downloaden om nog extra vliegtuigen erbij te krijgen (zoals de Stuka). Preview : http://www.il2center.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6&page=1 Site : http://www.il2sturmovik.com/ Er is ook een demo van de 'oude' versie, lijkt me op zich al genoeg om enige indruk te krijgen. [img:176dabb9e5]http://www.sturmovik.com/Warstory/_ws_262-3.jpg[/img:176dabb9e5] Meer plaatjes [url=http://www.il2sturmovik.com/forgotten_battles/fb_screenshots.php]hier[/url]
Link naar reactie
Ok bedankt, "Forgotten Battles" ziet er zeker leuk uit, ook al gaat het dan om oude vliegtuigen ik ga er toch maar eens naar kijken als ie uit is. Er zijn wel vrij weinig nieuwe games, geloof ik, in dit genre. Ik vond trouwens nog een ander spel: "Lock On Modern Air Combat" Wordt ook verwacht, iemand meer info over? Hier wat info die ik vond: http://www.pcmedia.nl/cdrom/8649.htm Het geld maakt me overigens niet zoveel uit, een flightsim mag wat kosten. Ik speel verder namelijk niet zoveel.
Link naar reactie
LOMAC ziet er idd ook vrij aardig uit :) Maar qua details (zoals flightmodel, schademodel) schijnt ie niet zo geweldig te worden. Maar aangezien het de enige (moderne) flightsim is met de A-10 denk ik dat ik er toch naar ga kijken. Officieele site : http://www.lo-mac.com/ Het tweede deel van de FB-preview staat inmiddels [url=http://www.il2center.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7]hier[/url] ... In het kort : als je echt maar een spel speelt en je veel tijd er in kunt stoppen dan wordt het meer dan de moeite waard. Op het hoogste realisme niveau mag je met de radiator-instelling, 'benzine-mix' en propeller-blad instellingen spelen zoals de echte piloten dat deden (dus niet alleen maar het gaspedaal indrukken om ff sneller te vliegen). Zelfs het opstijgen in sommige vliegtuigen zoals de (beruchte) ME-262 wordt een ervaring op zich zoals [url=http://www.sturmovik.com/Warstory/WS-5-262a.htm]dit verhaal[/url] beschrijft.
Link naar reactie
[quote:41de5ba5b6="JaFO"] In het kort : als je echt maar een spel speelt en je veel tijd er in kunt stoppen dan wordt het meer dan de moeite waard. Op het hoogste realisme niveau mag je met de radiator-instelling, 'benzine-mix' en propeller-blad instellingen spelen zoals de echte piloten dat deden (dus niet alleen maar het gaspedaal indrukken om ff sneller te vliegen). Zelfs het opstijgen in sommige vliegtuigen zoals de (beruchte) ME-262 wordt een ervaring op zich zoals [url=http://www.sturmovik.com/Warstory/WS-5-262a.htm]dit verhaal[/url] beschrijft.[/quote:41de5ba5b6] Dat lijkt me dus super! Gelukkig heb ik nu dan ook wat tijd, dus kan dat er wel van komen. Je hebt behoorlijk ervaring geloof ik met flightsims, dus zou je me ook een joystick kunnen aanraden. Omdat mijn Logitech Wingman Interceptor niet meer wil functioneren .. :cry: Verder trouwens bedankt voor je zeer nuttige info!
Link naar reactie
*eh* ervaring niet echt, ik vind de aandacht die men aan het realisme in IL2 heeft gegeven en het ongewone onderwerp (de russen komen voor zover ik weet in geen enkel WW2 spel voor) gewoon zeer interessant. Ik heb alleen nog niet de tijd gehad om echt te leren vliegen in IL2. Qua advies over een joystick kan ik je niet echt helpen. Ik zou gewoon een nieuwe stick van hetzelfde merk/type kopen als het ding zelf je nog steeds bevalt. Ik heb zelf nog steeds een MS Sidewinder met 'Forcefeedback', maar het feit dat ik het roer moet besturen door de stick te draaien begon me bij IL2 te irriteren. Ik was zelf aan het kijken naar een throtle+stick-combinatie ... maar dan zit je al gauw aan een flinke uitgave voordat je iets fatsoenlijks lijkt te hebben (Thrustmaster HOTAS Cougar = +/- 400 Euro *auw* ).
Link naar reactie
Hij is nog niet uit. [u:101d2b389b]Maaar[/u:101d2b389b] [b:101d2b389b]Lock on: Modern Air Combat [/b:101d2b389b] Komt er aan. http://www.lo-mac.com/ [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/images/air/n_n_F-14A.jpg[/img:101d2b389b] [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/scr_f151.jpg[/img:101d2b389b] [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/f16_dusk.jpg[/img:101d2b389b] [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/low_mig2.jpg[/img:101d2b389b] En dezen (ook mooi:)) [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/15Jan_01.jpg[/img:101d2b389b] [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/15Jan_02.jpg[/img:101d2b389b] [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/15Jan_03.jpg[/img:101d2b389b] [img:101d2b389b]http://www.lo-mac.com/ss/15Jan_04.jpg[/img:101d2b389b] Geinig spelleke :P Deze is een Must have voor Flight sim lovers :) ---- Ik lees net dat in een post hier boven ook al over Lo-mac gaat. Maar hier zijn in iedergeval de screenies :)
Link naar reactie
// Devilseye die link had ik al iets eerder gepost ... ;) // Elgerv : Er een aantal filmpjes met erg lage resolutie te downloaden van diezelfde site. FB krijgt hetzelfde soort golvende water, maar alleen als je een goede grafische kaart hebt (GeForce 4 of beter). Forcefeedback is vermoeiend, maar het voegt wat toe aan de ervaring als het goed gedaan wordt. Ik vind de Sidewinder wat dat betreft wel goed qua kracht, maar de speling in het midden vind ik niet zo geweldig. Ik dacht dat de Logitech-sticks daar iets minder last van hadden (ken alleen geen typenummers met ForceFeedback).
Link naar reactie
Ik kan met m'n 800 MHz + R8500 IL2 op vrij hoog detail-niveau hebben zonder echt last te hebben (maar dan moet ik wel niet over Berlijn gaan vliegen denk ik ;)). Ik denk dat FB en lomac wel wat hogere eisen stellen, maar echt supersloom zou het volgens mij nog niet mogen worden. Alhoewel dat natuurlijk afhangt van je eigen idee van 'speelbaar' ;)
Link naar reactie
Die joysticks zijn mooi. Maar je kunt er soms echt nix mee ;) Want ze gaan niet automatisch centeren. (Zoals die dingen met veren (denk ik) Ik heb een ms force feed back 1 (oud :P) en in vliegtuig spellen (bij opstijgen, dus dan heb je geen weerstand) dan heb je nooit de stick helemaal recht.. Maar verder zijn het mooie sticks :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...