Ga naar inhoud

Earth2150; The moonproject (vervolg???)


Aanbevolen berichten

Ok ik heb maar weer een The moonproject geinstalleerd. Ik verbaas me nog steeds dat het uit de tijd waaruit het kwam mogelijk was. Helemaal in 3d en je kon zelf je units samenstellen. Er is nooit een verglijkbaar spel geweest. De hele C&C serie (die ik heb) is er niets bij. [img:d6bcb957d6]http://members.lycos.nl/thedccclan/themoonproject.JPG[/img:d6bcb957d6] Maar weet iemand of er al een vervolg in de maak is???
Link naar reactie
ik heb hem ook een hele tijd gespeelt en hij is idd super leuk en ik geloof dat de nieuwste die pas uit is gekomen earth 2150: lost souls is en ik geloof dat ook earth 2160 in de maak is (maar dat weet ik niet zeker) [img:d6b2e0ca15]http://game-extras.de/grafiken/ls/SShot001.jpg[/img:d6b2e0ca15] http://www.earth2150.com/ http://www.earth2160.com/ edit: een ander spel op de zelfde enigine is World war 3: black gold http://worldwar3.jowood.de/index.php [/img]
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Ik heb t laatst nog eens gespeeld. t probleem is dat de interface zuigt, de stemmen erg saai en irritant zijn en het spel niet erg vlot speelt. Een dikke mech van de UCS met wat plasma en heavy rockets erop duurt een eeuw om te bouwen. Met deze graphics hadden ze veel meer moeten doen... Ook vraag k me af of ze t wel goed hebben gebalanced. Je kunt de superwapens van de ED (atoombommen) uit de lucht schieten met een paar SDIs maar die tegen die plasma kannonen van de UCS begin je weinig.
Link naar reactie
[quote:c7014e5c7a="sdk"]plasma wapen doet niks, en realiseer je dat dit spel uit de tijd voor cnc tiberian sun komt !!![/quote:c7014e5c7a] nou ik weet niet hoe t ziet met jou plasma kanonnen maar de mijne stampen doorgaans vijandelijke basisen plat :P heb t dan over de superwapens. de gewone plasma kanonnen zijn toch echt ook erg sterk. op de heavy plasma kun je een sub equiment zetten meen ik en als je m op de zwaarste mech zet (jaguar nogwat) met nog een gewone plasma dan heb je een 1 mansleger. dan kun je maar beter de beste schildupgrade hebben als je zon ding tegenkomt :)
Link naar reactie
[quote:7a76991faf="sdk"]je hebt het zeker nog nooi tonline gespeeld? Best unit: spider met dubble light plasma gun (upgrade 1 v 2 dus) en een lekker schildje erop Dan bouw je 50 fabrieken, en dus 50 van die dingen tegelijk en attacken maar[/quote:7a76991faf] hehe nee alleen over lan dan bouwen we eerst een uur lang een leger voordat we aanvallen, dus ik denk dat mn strategie inderdaad nogal zuigt :lol: probeerde net online te spelen en er waren welgelteld 15 users online :o die samen 0 games speelden nouja dan generals maar he :)
Link naar reactie
welk ras spelen jullie meestal? en wat is superwapen van UCS en LC, van UCS was iets met plasma bommen, maar als ik bommenwerper bou (zware bommenwerper) en plasma bommen heb geresearch dan vallen er als nog "kleine" bommetjes uit, bij ED kun je nuclaire silo's bouwen :) ow ja ik speel vaak UCS aangezien ik die mechs wel fijn vind en ik ga meestal in het begin voor rocket wapens
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...