Ga naar inhoud

[UT2003] Bender is er !


Aanbevolen berichten

De beruchte alcoholistische, onbeschofte robot van Futurama is nu ook voor UT'03 als spelersmodel beschikbaar. En samen met het voicepack is het echt genieten geblazen :) Link : - [url=http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=&postid=3351690#post3351690]meer info[/url] - [url=http://home.attbi.com/~gregfisk/bender3k.zip]bestand[/url] [img:1d979f1b84]http://home.attbi.com/~gregfisk/bshot03.jpg[/img:1d979f1b84]
Link naar reactie
Overigens : oppassen als je al een 'Bender-voicepack' hebt ge-installeerd. Dat is incompatibel met het voicepack dat in de eerste versies van het Bender-model zat. Als het goed is staat [url=http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetquake/polycount/models/ut2003/ut2mdl-bender3k.zip]hier op fileplanet[/url] de juiste versie en meer zie je [url=http://www.planetquake.com/polycount/model-list.htm]hier[/url]. // sdk : Heb je zitten slapen ? - King of the Hill - Greed v2.0 - NaliBricks Beta 5 - Teamfreeze - Deathball v1.4 Kijk op het INA-forum & Beyondunreal en je bent (net zoals ik) op de hoogte van het laatste nieuws ... En dan weet je ook dat 'Troopers' nu echt binnenkort te zien is :)
Link naar reactie
40 Mb voor Deathball zou ik geen 'minimod' meer noemen ... en zeker qua aantal servers (meer dan BR dacht ik) is het niet bepaald misselijk ;) Als de geplande 'grote' mods door gaan dan staat ons nog heel wat mooie & originele te wachten. Helaas is de kans vrij groot dat er maar een klein aantal ooit gereleased wordt :( En heb geduld ... als het ff kan zal ik hier posten als er releasedata bekend zijn ;)
Link naar reactie
Best leuk die bender, maar nadat ik hem geinstalleerd had, en CTF deed met 5 Benders tegen 5 Benders klapte UT2003 er na een tijdje uit :cry: Nog een paar keer geprobeerd.........same result. Bender maarweer gedelete, et voila.......draait weer als een zonnetje. Is dit mischien ook iets wat al gepatch is? Kweet de error niet meer precies. :oops:
Link naar reactie
[quote:a0c863a221="JaFO"]Overigens : oppassen als je al een 'Bender-voicepack' hebt ge-installeerd. Dat is incompatibel met het voicepack dat in de eerste versies van het Bender-model zat. Als het goed is staat [url=http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetquake/polycount/models/ut2003/ut2mdl-bender3k.zip]hier op fileplanet[/url] de juiste versie en meer zie je [url=http://www.planetquake.com/polycount/model-list.htm]hier[/url]. // sdk : Heb je zitten slapen ? - King of the Hill - Greed v2.0 - NaliBricks Beta 5 - Teamfreeze - Deathball v1.4 Kijk op het INA-forum & Beyondunreal en je bent (net zoals ik) op de hoogte van het laatste nieuws ... En dan weet je ook dat 'Troopers' nu echt binnenkort te zien is :)[/quote:a0c863a221] Kan je de laatste versie van Bender ook nog ergens anders dan bij fileplanet downloaden? Met fileplanet kan ik niets downloaden.
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
sorry dat ik oude topic ophaal maat ben mods aan het zoeken [quote:73d57a1abb]40 Mb voor Deathball zou ik geen 'minimod' meer noemen ... en zeker qua aantal servers (meer dan BR dacht ik) is het niet bepaald misselijk Als de geplande 'grote' mods door gaan dan staat ons nog heel wat mooie & originele te wachten. Helaas is de kans vrij groot dat er maar een klein aantal ooit gereleased wordt En heb geduld ... als het ff kan zal ik hier posten als er releasedata bekend zijn [/quote:73d57a1abb] Er staat een Deathbal op fileplanet van wel 650 KB! Death Ball v1.6 Filename:deathball16.exeAuthor:DB TeamSize:645.6 KBReader Rating:Date:3/7/2003(3.4/5.0 - 36 votes)Downloads:5,668 Waar is die van 40 mb? http://www.fileplanet.com/files/110000/115587.shtml (hier zag ik em)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...