Ga naar inhoud

Simcity 4


Aanbevolen berichten

Nog meer mensen die hier Simcity 4 al hebben? Het spel is supergaaf en erg verslavend. Grafisch ook weer topietopie. Wel moeilijker om een stad groot te krijgen, als je 2.000 inwoners hebt binnen een jaar of 2 dan heb je geluk. Moeilijkste is om je negatieve balans af te schudden die je in het begin hebt, maar daarna is het stukken makkelijker. Wel je balans in de gaten blijven houden, want anders ga je er zo aan. De drie speelmodes (God, Mayor, My Sim) zijn ook een welkome feature.
Link naar reactie
  • Reacties 66
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

hij vraagt het denk ik, omdat de game vanaf morgen in de shop ligt voor wie meer info wil: [url=http://simcity.ea.com/]officiele site[/url] screens: [img:109a5ea0cd]http://simcity.ea.com/images/screens/set7/screenshot_01_big.jpg[/img:109a5ea0cd] [img:109a5ea0cd]http://home.wanadoo.nl/panthon/Coastal-ViewGolf.jpg[/img:109a5ea0cd] [img:109a5ea0cd]http://www.tweakers.net/ext/i.dsp?FotoAlbumID=1011&format=full&ext=.png[/img:109a5ea0cd] [img:109a5ea0cd]http://www.acaldra.com/img/budget.jpg[/img:109a5ea0cd]
Link naar reactie
Waarom de 'nederlandse' versie verbeteren ? Voor zover ik weet ik is de stad in SimCity toch een 'Amerikaanse' model-stad. Het lijkt me onbegonnen werk om daar iets Nederlands van te maken ... Je zou treinen (die nooit op tijd rijden ;)), bussen, trams, grachten, fietspaden(!) & metro's moeten hebben. Of is dat nu wel mogelijk ?
Link naar reactie
[quote:a628a40853="Kenny86"]Ja ben het ermee eens het is een vet gaaf spel , alleen dat ik na 15 min spelen al in het rood sta , en dat komt door dat er maar geen gebouwen komen op mijn shop plekken ( die paarse lappen grond ) en er is stroom ; water en bereikbaarheid , weet iemand wat ik verkeerd doe ???[/quote:a628a40853] Is er wel vraag naar ? Je kunt de prachtigste ruimte reserveren, maar als er geen vraag naar is dan is het weggeworpen geld. Ik krijg die tutorial-stad nog niet eens in de plus ... toch maar ff de handleiding lezen denk ik.
Link naar reactie
Tip voor de mensen met geldproblemen in SC, bouw in het begin niet te veel politie en brandweer, zieken huizen bibliotheken en museums kan je helemaal vergeten. Zo hoe je veel geld over en dit zorgt ervoor dat je stad groeit en je geld voor parken hebt, waardoor grond duurder wordt en je weer meer belasting ontvangt en dan kan je weer hopitals enzo bouwen. O ja bouw niet te veel Commercial zone (blauw) er in 1 keer bij ook al staat de meter hoog deze veranderd nog al snel in de -. (Doordat kleine winkels 1 grote worden)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...