Ga naar inhoud

[UT2003] Epic Bonuspack Info : de Skaarj slaan terug!!


Aanbevolen berichten

CliffyB vertelt in dit [url=http://cpl.netfire.com/video/cpl_thursday.wmv]filmpje[/url] wat er in het Bonuspack van Epic zal zitten. Er zullen 3 speltypes in zitten : - 'Mutants' : Diegene die 'first blood' scored wordt de 'mutant' ... hij krijgt wat extra's (regeneratie, extra snelheid) en de bedoeling is zolang mogelijk 'mutant' te blijven. Dit is dus gewoon een 'hunted'-variant, maar dit keer als 'officieel' gametype (en dus meer kans op servers ;)) - Last Man Standing : bekend van Unreal Tournament, maar dan iets verbeterd. Wat en hoe blijft een raadsel totdat we meer horen. (er is wel een soort van 'last man standing' mogelijk in UT'03 door het aantal levens in te stellen, maar echt LMS was iets uitgebreider) - En als laatste het m.i. leukste speltype : 'Invasion' De spelers moeten het zo lang mogelijk tegen de Unreal monsters uithouden. Waarom leuk ? Omdat het betekent dat we modellen voor de Skaarj krijgen ... en misschien ook als spelersmodel (als Epic dat niet doet, dan beslist iemand anders met wat tijd). Over 'Skaarj' gesproken ... iemand is al bezig met een Skaarj als spelersmodel : [img:1ed290d730]http://ut.4players.de:1040/images/skaarj2.jpg[/img:1ed290d730] [url=http://ut.4players.de:1040/modules.php?name=News&file=article&sid=1253]de bron[/url] Meer info op de [url=http://dynamic.gamespy.com/~polycount/ubb/Forum2/HTML/005724.html]Polycount-forums[/url] (aan een sdk heb je niks als je het beest in het spel wilt gebruiken. Volg het topic in het polycount-forum om te zien wanneer het af is.)
Link naar reactie
de patch is idd al uit ... (staat in een ander bericht op dit forum ;)) // --- Ik weet niet hoeveel levels er zijn, maar ik heb wel gehoord dat 'Electric Fields' & 'Lava Giant 2' mogelijk in een van de 2 bonuspacks zitten. btw : als je een paar prachtige DM, DOM & CTF-levels wilt zien moet je die van http://www.planetunreal.com/CliffyB downloaden. Vooral het DOM-level is super.
Link naar reactie
Naast de 3 speltypes krijgen we nog : - 3 alternative announcers (one "god"-like male, with a deep voice; one female voice; and one very seductive female voice) - 9(!) new maps - the ability to add your own MP3 music to the game En een heleboel nieuwe textures ... ([url=http://www.avault.com/events/p4we2k2/index.asp?p=unreal]bron[/url])
Link naar reactie
  • 4 weken later...
  • 2 weken later...
't is ook nooit goed ... :( Bedenk wel dat je in dat speltype een heel zooitje monsters achter je aan hebt. Op dat moment is het toch iets belangrijker dat ze niet zoveel resources innemen ... Om maar niet te beginnen over het feit dat ze er flink wat werk in stoppen en er geen geld voor vragen. Alles bij elkaar krijgen we dus een hele cd vol met spullen voor niks. Daar kunnen hun concurrenten nog heel wat van leren ...
Link naar reactie
[quote:df7e43e3e1="Juggernaut"][i:df7e43e3e1]Zo bedoel ik het niet,... ze hadden U2 toch al gold? Waarom niet ff copy paste, die modellen?[/i:df7e43e3e1] Maar ik zal de nieuwe toch erg graag spelen hoor![/quote:df7e43e3e1] Dat vroeg ik me nu ook af, dat zou toch veel handiger zijn, UT2003 en U2 verschillen op dat gebied toch minder als UT2003 en U1, dat mag ik hopen tenminste :o :-?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...