Ga naar inhoud

Doom III


Aanbevolen berichten

Ik verwacht van D3 hetzelfde als de rest van de Q-serie : - een multiplayer-only demo (mogelijk a la Quake meerdere), zodat de 'fan-boys' enthousiast worden en vergeten dat het eigenlijk een singleplayer-spel is ... - een singleplayer-demo die daar op volgt (om toch te laten zien dat men iets heeft gedaan behalve een engine + mp-deel bakken) Het zal zeker gezien wat de geruchten over de snelheid van de alfa zeggen toch nog zeker een jaar duren voordat alles op z'n plaats zit.
Link naar reactie
Op mijn systeem is ie niet vooruit te branden in ieder geval ik heb heb getetst op 800x600 Highdetail en Bumpmapping aan. ik kon er amper 10fps uit persen met mijn systeem: ti 4400@300/650 en AXP 2200+ De leaked Alpha demo is alleen op een zware pc met een Radeon 9700pro te draaien met voldoende FSP, dit weet ik van iemand die dat heeft. Omdat het om een Alpha Leaked demo gaat mag je ook geen oordeel vellen over de performance en de kwaliteit. gewoon wachten op de echte demo's dus
Link naar reactie
bah ... net als bij UT'03 zijn er een paar niksnutten die geen geduld hebben. :evil: Zeker bij een singleplayer-spel waar driekwart van het spel van de verassing & het onbekende afhangt vind ik zoiets stom. Ik heb nu al (zonder ook maar iets zinnigs gezien te hebben) het gevoel dat het spel zo van de graphics gaat afhangen en de 'schrik'-effecten die men daarmee kan maken dat het verhaal vergeten wordt.
Link naar reactie
[quote:43a4bc8177="JaFO"]bah ... net als bij UT'03 zijn er een paar niksnutten die geen geduld hebben. :evil: [/quote:43a4bc8177] Dankje Jafo, dat vind ik nu onvriendelijk van je dat je me voor niksnut uitmaakt :cry: het heeft niets met geduld te maken, ik ben gewoon zoals je wel weet geintereseerd in de techniek van OpenGL die gebruikt is. ik heb hem bekeken en weg gepleurd. Het was erg indrukwekkend en ik wacht op de volgende Demo cq Leak.
Link naar reactie
[quote:dcf7806d25="Devilseye"]Komt omdat het alpha is :)[/quote:dcf7806d25] nah.. ik haal 2fps en soms 3. windowed op 640x480, fullscreen zou het wel weer hoger liggen. maar't lijkt me niet dat ik ook 60fps haal als ie eenmaal uit is he. :P tspel wordt ook gemaakt voor computers die over een half jaar te koop zijn, dus dan is het zo gek niet dat het bagger draaid.
Link naar reactie
[quote:19c305c7cf="Red Dragon"][quote:19c305c7cf="JaFO"]bah ... net als bij UT'03 zijn er een paar niksnutten die geen geduld hebben. :evil: [/quote:19c305c7cf] Dankje Jafo, dat vind ik nu onvriendelijk van je dat je me voor niksnut uitmaakt :cry: [/quote:19c305c7cf] graag gedaan ;) [quote:19c305c7cf] het heeft niets met geduld te maken, ik ben gewoon zoals je wel weet geintereseerd in de techniek van OpenGL die gebruikt is. ik heb hem bekeken en weg gepleurd. Het was erg indrukwekkend en ik wacht op de volgende Demo cq Leak.[/quote:19c305c7cf] maar dat kon je toch aan de plaatjes & het allereerste legale filmpje toch ook al zien ? En dan had je ook een betere fps :p
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...