Ga naar inhoud

Need For Speed Hot Pursuit II Is uit!


Aanbevolen berichten

  • Reacties 40
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

// Mouse007 Motorcity schijnt alleen tegen betaling on-line te spelen te zijn, geen off-line versie dus ... :( enne : lees de FAQ voordat je hier nogmaals naar het W-woord durft te vragen ... :evil: // --- Heeft iemand enig idee wat er beter is aan de pc-versie van NFS:HP2 tov de PS2 (en andere consoles) ? Naar het schijnt loopt ie op de PS2 het beste ... maar of het beter/leuker is dan de PC ? (wel een dure maand na zoveel maanden rust : Burnout 2, Vice City en dan ook nog NFS:HP2. Ach er is altijd wel iets te klagen, ja toch ? niet dan ?)
Link naar reactie
[quote:9df72c6a71="Mouse007"]Ik kan hem wel downloaden, maar daar heb je nix aan. Dan moet je 10 Dollar!!!!!! in de maand betalen om op internet te mogen spelen. [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=61404]FAQ[/url] [edit by Speedy][/quote:9df72c6a71] Hhmm 10 dollar zo'n 10 euro. Dat dus 1 euro per 3 dagen of te wel 33 euro cent per dag. dat is dus peanuts. Wees nou eens eerlijk een sms berichtje versturen is zelfs duurder dan een dag (24 uur) de mogelijkheid om motorcity te spelen Dus zo duur is dit niet hoor.
Link naar reactie
[quote:8379c3182a="JaFO"]Verschil tussen PS2 & PC-versie : http://boards.ea.com/messages?14@229.qYSdaO1yyaR.1@.ef9617a Klopt dit ?[/quote:8379c3182a] Ik kan daar niet alles van bevestigen (heb de PS2 versie helaas niet), maar wat klopt PC versie heeft geen weers omstandigheden, het is altijd mooi weer PC versie kan je niet s'nachts mee rijden PC versie replay zuigt, je kan alleen de race bekijken zoals je em reed en niet meer met spectaculaire inzoommogelijkheden en fly-by cams e.d. zoals in vorige delen. Van die 22 auto's in de pc versie klopt niet zoals ze daar rekenen, bij de PS2 versie tellen ze de politie wagens en de NFS editie's mee, echter die zitten ook in de PC versie (de polititie wagens zeker, de NFS editie's lees ik wel over, maar heb ze zelf niet gezien nog).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...