Ga naar inhoud

fifa 2003 al uit?


Aanbevolen berichten

De beste manier om de makers er van te overtuigen ? Het spel niet kopen, protesteren op de forums van EA en e-mailtjes sturen. Ook de KNVB en de diverse spelers er op aankijken dat ze (waarschijnlijk) gewoon te veel geld wilden hebben om hun koppen in het spel te krijgen. btw : Ik meen dat This is Football! voor de PS2 volgens mij een boete gekregen omdat ze de beeltenis van spelers zonder hun toestemming hadden gebruikt. Maar daar staat tegenover dat daar dus wel de Nederlandse teams in zitten (wel onder de naam van hun stad ipv hun echte naam, maar toch ... )
Link naar reactie
[quote:165e9dd208="beursstarter"]Je zou eigenlijk een vuist moeten maken richting EA om ze er van te overtuigen dat jullie dit zo graag willen. Ik stel me zo voor dat ze flink wat afzet hebben in deze lage landen. Er staat zelfs een Nederlandse voetballer op de voorkant (toch?). Dan verwacht je toch zeker dat onze competitie aanwezig is.[/quote:165e9dd208] EA weigert om absurde bedragen neer te tellen voor verschillende rechten van Nederlandse voetballers, clubs en voetbalbond. Daar valt op zich iets voor te zeggen. Een beetje bescheidenheid zou het Nederlandse voetbal zo langzamerhand wel mogen tonen. Dat wij vervolgens een absurd bedrag mogen neerleggen voor een voor ons onvolledig spel zitten ze echter weer niet mee.
Link naar reactie
Wij zijn dus de dupe van de hollandse zuinigheid... Als het financiëel wat minder gaat met de nederlandse clubs eisen zij waarschijnlijk ook absurde bedragen. Ook wel wat voor te zeggen natuurlijk maar ja... Het is dat er voor de PC geen andere goede voetbalgame is..... Zal de KNVB zeker een keer mailen. Mocht er dan volgend jaar bij FIFA 2004 wat veranderd zijn dan laat ik het wel weten. :D
Link naar reactie
[quote:4cc67bc8ea="beursstarter"]Dat ben ik helemaal met je eens, maar verschillen die bedragen zoveel met b.v. Engeland? Ik kan mij haast niet voorstellen dat ze daar minder arrogant en goedkoper zullen zijn. Er is echter wel een grotere afzetmarkt dan in Nederland.[/quote:4cc67bc8ea] Volgens mij zijn er hier in Nederland een paar clubs (hebben ze niet een nieuwe grasmat per week nodig ondertussen ?) en voetballers die arrogant genoeg zijn om zo'n belachelijk hoge bedragen te durven vragen. Maar idd de afzetmarkt van Duitsland & Engeland staat wellicht ook toe dat men wat grotere bedragen per club/speler wil betalen. Op EA dat soort praktijken reageert door ze dan gewoon niet te gebruiken (en vergeleken met de rest is NL gewoon een minderwaardig gebied). Daar staat tegenover dat zolang wij als consumenten dat soort 'dure' spellen gewoon kopen of stelen het bij EA & co nooit zal doordringen dat het te veel is.
Link naar reactie
Ik heb sinds vandaag fifa 2003 (van innet) en ik vind het moet ik zeggen het heeft wel een aantal leuke nieuwe verbeteringen - De stadions zijn echt super mooi (arena ook!) - Spelers lijken nu helemaal super goed - De gameplay is vind ik een stuk verbeterd, je schiet veel vaker naast! - Eindelijk een mooie steekpass geven - Kopbal is zeer realistisch! Zo zijn er nog wel wat dingetjes! Ik weet niet of ik het de € 45,- waard vind, maar zo van innet is het wel leuk, oke het mag niet maar ik 'probeer het ff uit' zo te zeggen :lol:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...